سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

تسویه بدهی‌ها و تسهیل سرمایه‌گذاری در کشت و صنعت پارس در دستور کار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل از برنامه‌ریزی جدی برای تسویه بدهی‌های شرکت کشت و صنعت پارس و تسهیل روند سرمایه‌گذاری در این مجموعه خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، بهروز خلیلی ،در جریان بازدید استاندار اردبیل از شرکت کشت و صنعت پارس، با اشاره به بدهی سنگین این شرکت اعلام کرد: میزان بدهی‌های کشت و صنعت پارس بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان است که بخشی از آن در دست پیگیری و تسویه قرار دارد.

وی افزود: با هماهنگی معاونت اقتصادی استانداری، نماینده مردم پارس آباد در مجلس شورای اسلامی، استاندار اردبیل و مدیرعامل شرکت، اقداماتی در این زمینه طی هفته‌های آینده اجرایی خواهد شد.

خلیلی با تأکید بر لزوم تفویض اختیارات از سوی هیات وزیران برای تعیین تکلیف وضعیت اراضی و مطالبات باقیمانده، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات این واحد تولیدی تأکید کرد.

وی همچنین از رایزنی با بانک اقتصاد نوین برای دریافت تسهیلات مالی جدید خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از قراردادهای مالی، محصولات تولیدی و اموال سهل‌الوصول شرکت به عنوان وثایق، مسیر تأمین منابع مالی تسهیل می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به طرح احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی در محل شرکت اشاره کرد و گفت: زمین مورد نیاز برای این پروژه تأمین شده و در صورت اجرا، برق مورد نیاز مجموعه را تأمین خواهد کرد.

وی همچنین از تفاهم با بانک کشاورزی برای تأمین ۱۵ دستگاه تراکتور خبر داد و اعلام کرد: این اقدام در راستای نوسازی ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی شرکت صورت گرفته است.

خلیلی در پایان با اشاره به ارسال طرح آبیاری نوین به‌عنوان پایلوت یکپارچه‌سازی اراضی به وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در صورت تصویب، این طرح با سهم ۸۵ درصدی دولت و ۱۵ درصدی شرکت به اجرا درخواهد آمد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه