English

تأمین و توزیع کالاهای اساسی، آرد و نان در استان اردبیل بدون مشکل است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: در زمینه تأمین و توزیع کالاهای اساسی، آرد و نان هیچ کمبودی در سطح استان وجود ندارد و دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید با دقت و هماهنگی کامل به خدمات‌رسانی ادامه دهند.

تأمین و توزیع کالاهای اساسی، آرد و نان در استان اردبیل بدون مشکل است
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، بهروز خلیلی در نشست روز جمعه قرارگاه اقدام مشترک تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان که با حضور اعضا و نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد، با تسلیت شهادت جمعی از شهروندان، سرداران و دانشمندان کشور در حمله رژیم صهیونیستی، این اقدام جنایتکارانه را محکوم کرد.

وی با اشاره به وظایف قرارگاه اقدام مشترک تنظیم بازار و شورای آرد و نان، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم برای تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار انجام شده و شرایط تأمین و توزیع در سطح استان مطلوب است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ادامه داد: کمیته‌های نظارت و فرمانداران باید به‌صورت مداوم وضعیت بازار، آرد، نان و سایر اقلام اساسی را رصد کرده و در جهت رفع مشکلات احتمالی اقدام فوری انجام دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه