سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

حمید لطف اللهیان:

کاروان راهیان نور کارگران شهرداری اردبیل به مناطق عملیاتی اعزام شدند

شهردار اردبیل گفت: بیش از ۸۰ نفر از کارگران شهرداری اردبیل در قالب کاروان راهیان نور صبح امروز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

راهیان نور

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، حمید لطف اللهیان شهردار اردبیل تصریح کرد: بیش از ۸۰ نفر از کارگران شهرداری اردبیل به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور  اعزام شده و از یادمانهای جنگ و سایر مناطق بازدید خواهند کرد.

وی با بیان اینکه هدف از اعزام کارگران به این مناطق تجدید پیمان و میثاق دوباره با آرمانهای شهدا ست، گفت: امروزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک امر ضروری برای نهادهاست که شهرداری اردبیل نیز به نوبه خود با اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور بخشی از این تکلیف را ادا میکند.

لطف اللهیان ضمن تقدیر و قدردانی از سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل جهت اجرای چنین برنامه های فرهنگی بیان کرد: شهرداری یک نهادی خدماتی است و در زمانهای جنگ نیز پای کار و خدمت بوده است و اگر چنانچه نیازی برای دفاع احساس شود امروز نیز به عنوان پای پیاده نظام نقش خود را ایفا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: امسال نیز  اعزام به حرم شهدا و بازدید از  مناطق جنگی در جنوب کشور جز برنامه های فرهنگی  شهرداری اردبیل قرار گرفته و در حال حاضر  بیش از ۸۰ نفر از کارگران به این مناطق اعزام شده و این اردو برای مدیران و کارکنان نیز برگزار خواهد شد.

شهردار اردبیل با تاکید بر اینکه عزمت خون شهدا بر هیچ‌کس پوشیده نیست،افزود: تداوم تفکر شهدا یک وظیفه عمومی است و امیدواربم به برکت این سفر توسعه و بهبود شرایط کلانشهر اردبیل را شاهد باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه