سرخط خبرها
  • قطار عمران البرز به ایستگاه بهره‌برداری رسید
  • همه آب‌شیرین‌کن‌های جنوب کشور فعال هستند
  • پزشکیان: شادمانی اسپانیا شادمانی ایران است
  • قفل‌گشایی از پروژه‌های تاریخی مازندران
  • وزیر میراث‌فرهنگی: اعتماد ایرانیان خارج از کشور باید بازسازی شود
  • اعلام جزئیات همایش تئاتر پیاده‌روی اربعین: امسال گروه خارجی نداریم
  • بنزین درآمریکا از ۴ دلار عبور کرد
  • آیت‌الله بوشهری: عالمان دین باید در برابر جبهه دشمن بایستند
  • دما دربرخی نقاط کشور به ۶۰ درجه رسید
  • درمان موفق تومور مغزی بدخیم برای اولین بار در ایران
  • پلاک منطقه آزاد به تهران رسید
  • سومین پیروزی تیم واترپلو جوانان ایران در آسیا
  • تخلیه چابهار صحت ندار‌د
  • تداوم گرمای شدید در کشور
  • پزشکیان: شادی ملت و دولت دوست اسپانیا، شادی ایران است
  • وزیر بهداشت: کمبودهای دارویی نسبت به گذشته کمتر شده است
  • قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد: نجف ۱۲ میلیون و بغداد ۱۴ میلیون تومان
  • معاون اجرایی رئیس جمهور: انسجام ملی، رمز عبور ایران از بحران‌هاست
  • وزیر راه و شهرسازی: تسریع در رفع نواقص پایانه‌های مرزی و تأمین ناوگان اربعین
  • دولت: برگزاری امتحانات باید در فضای امن و آرام انجام شود

مسئولان قضایی استان تهران به مشکلات حقوقی شهروندان رسیدگی کردند

مسئولان و معاونان قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران با ۱۹۰ نفر از مراجعان پرونده‌های گوناگون قضایی ملاقات کردند.

مسئولان قضایی استان تهران به مشکلات حقوقی شهروندان رسیدگی کردند
به گزارش خبرگزاری موج

، کوروش زارعی معاون قضایی رئیس کل در امور ارتباطات و حفظ حقوق شهروندی دادگستری استان تهران اظهار کرد: در برنامه ملاقات مردمی دادگستری استان تهران که در راستای برنامه‌های ارتباطات مردمی و برنامه‌های ابلاغی رییس کل در دادگستری استان تهران به صورت مستمر در هر هفته برگزار می‌شود مسائل و مشکلات مراجعین مورد استماع قرار گرفته است.

زارعی بیان کرد: در جهت استماع عرض‌ حال مراجعین و متعاقباً راهنمایی و ارشاد قضایی و یا صدور دستورات شایسته و قانونی به مراجع ذی‌ربط و همچنین به منظور مرتفع کردن مشکلات مراجعان، جلسه ملاقات مردمی در محل ستاد دادگستری با حضور ۲۱ نفر از مسئولان قضایی استان تهران در یوم جاری برگزار شد.

معاون قضایی رئیس کل در امور ارتباطات و حفظ حقوق شهروندی دادگستری استان تهران بیان کرد: در برنامه‌ی ملاقات مردمی این هفته دادگستری استان تهران، به مشکلات قضایی ۱۹۰ نفر از مراجعه‌کنندگان، شامل خانواده برخی از زندانیان، محکومان جرائم غیرعمد و مالی، نمایندگان اصحاب دعوا در پرونده‌های کثیرالشاکی و کثیرالخواهان و طرفین برخی از پرونده‌های جریانی در شعب و سایر متقاضیان رسیدگی شد.

تسریع در رسیدگی به پرونده‌های جریانی، تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری، تخفیف در مجازات ها، تسریع در اجرای احکام صادره، درخواست مرخصی، عفو و آزادی مشروط و پابند الکترونیک برای زندانیان از مهمترین مسائل و درخواست‌های مطرح شده از سوی مراجعان بود که در برنامه ملاقات مردمی در دادگستری استان تهران مورد بررسی و پاسخگویی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه