سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

دادگاه مطبوعات آرای خود را منتشر کرد

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی اعلام کرد که مدیرمسئول انصاف‌نیوز به دلیل پذیرش اشتباه و اصلاح مطلب، از تخفیف برخوردار خواهد شد.

دادگاه مطبوعات
به گزارش خبرگزاری موج

،   اکبر نصراللهی در این باره گفت: جلسه امروز با حضور هیئت منصفه در شعبه اول دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی ترابی گل سفید برگزار شد.

وی  گفت: موضوع اتهام شفیعیان،  «نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع» در مطلب مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با تیتر «ناترازی انرژی و ناتوانی حکمرانی» بود.

 نصراللهی افزود: در این مطلب به نقل از مهران صولتی آمده است که تداوم ماهیت غارتی غنیمتی دولت در ایران که لوازم حیات قبیله ای همچون ارادت سالاری رابطه گرایی غیرت سازی و بی اعتمادی را به دنبال داشته، مجالی برای نضج گیری مفهوم منافع ملی باقی نگذاشته است.

وی ادامه داد: در شکایت دادستانی آمده است ، این مطلب ناقض مصوبات شورای عالی امنیت ملی و مشمول بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات است.

نصراللهی گفت: شفیعیان در دفاعیات خود گفت که «منبع اصلی خبر انصاف‌نیوز نبود و بر اثر اشتباه خبرنگار بازنشر شد، اما پس از اطلاع، اصلاحات لازم انجام گرفت، فرد مقصر توبیخ و جریمه شد و روند بازنشر نیز سخت‌تر گردید. این مطالب با رویه و ادبیات نشریه همخوانی ندارد. اشتباه فردی را می‌پذیرم اما سوءنیتی در کار نبوده است.» رأی نهایی دادگاه، متعاقباً صادر خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه