سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین

پرونده انصاف نیوز و رجانیوز در دادگاه مطبوعات مورد رسیدگی قرار گرفت

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های خبرگزاری فارس و پایگاه های خبری انصاف نیوز و رجانیوز امروز با حضور اعضای منصفه در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد.

دادگاه مطبوعات
به گزارش خبرگزاری موج

، اکبر نصراللهی در این باره گفت: اتهام  پیام تیرانداز مدیر مسئول خبرگزاری فارس موضوع شکایت رضا جواهرفروش مالک صنایع انسی ماکارون، نشر اکاذیب، افترا و توهین در تیتر " اتهام فساد صدها میلیاردی؛ از قرارداداهای جعلی تا بالاکشیدن چک‌های تسهیلات"، در خبر ‌مورخ یازدهم آبان ۱۴۰۱ است.

وی افزود: مدیر مسئول خبرگزاری فارس و وکیل او در دفاعیاتشان، با رد اتهامات مطرح شده گفتند که خبرگزاری فارس بدون اسم بردن از فرد خاصی، در گزارش تحقیقی، مطالبات مردم و مقام معظم رهبری در موضوع فساد را مطرح کرده است؛ ضمن اینکه جوابیه شاکی هم در خبرگزاری منتشر شده است.

نصراللهی ادامه داد: امروز همچنین پرونده علیرضا سلیمانی مدیر مسئول رجا نیوز با موضوع اعلام جرم دادستانی به اتهام نشر مطالب خلاف واقع در تاریخ هشتم اسفند ۱۴۰۳ مطرح شد که اعضای هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات متهمان و وکلای فارس و رجا نیوز، به اتفاق آرا هر دو متهم را مجرم ندانستند.

وی گفت: پرونده علی اصغر شفیعیان مدیر مسئول انصاف نیوز و ناصر رضوی نیز امروز به اتهام افترا و نشر اکاذیب در مورد مطلب مورخ ششم بهمن ۱۴۰۳ با تیتر "ترور اخیر ارتباطی با منافقین نداشت "، با حضور اعضای هیات منصفه برگزار شد.  شفیعیان در دفاعیات خود با اشاره به تمایز بین خبر و نظر و تحلیل پرداخت و گفت که انصاف نیوز در موضوع ترور حجج الاسلام رازنی و مقیسه در ایفای رسالت رسانه‌ای خود، عینا مطلب تحلیلی را منتشر کرده است.   

وی افزود: هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات متهمان با اکثریت آرا (۷ از ۱۲)، آنان را مجرم دانستند و به همین رای، مستحق تخفیف ندانستند.

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در پایان گفت: رای نهایی دادگاه در مورد اتهام‌های  پیام تیرانداز، علی اصغر شفیعیان، علیرضا سلیمانی و ناصر رضوی که به ریاست قاضی ترابی گل سفید در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه