سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

وزیر کار:

تغییر نگاه، زیربنای توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور است / برگزاری جشنواره ملی ایران ماهر در تهران

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تغییر نگرش مسئولان و جامعه را پایه اصلی توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی دانست و اعلام کرد جشنواره ملی ایران ماهر با هدف ترویج مهارت‌آموزی، معرفی مشاغل نو و حمایت از تولیدات خانگی در بوستان لاله تهران برگزار می‌شود.

احمد میدری + وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، جشنواره ملی ایران ماهر با رویکرد «از خانه تا بازار؛ از مهارت تا کسب‌وکار» در پارک لاله تهران با حضور "احمد میدری" وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در هفته ملی مهارت افتتاح شد.

میدری در جریان بازدید از این جشنواره گفت: تنوع گسترده مهارت های فنی نقشی مهم در تغییر نگاه ها و رویکرد ها به مهارت آموزی دارد.

وی افزود: گسترش فرهنگ مهارت آموزی نیازمند باور مسئولین کشور، منابع مالی و ارتقای وضعیت کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای است.

میدری یادآورشد: مهم‌ترین مزیت این نمایشگاه آشنایی مستقیم با مهارت‌ها، نوآوری و خلاقیت هنرمندان و مهارت‌وزران در رشته‌های مختلف از سراسر کشور است.

این جشنواره، رویدادی مهارتی با محوریت آشنایی با مشاغل مختلف، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، بازارچه محصولات‌خانگی و کارگاه‌های مهارتی ویژه کودکان است.

علاقمندانی که مایل به آشنایی با حرفه‌های نو، یادگیری مهارت‌های کاربردی، طراحی مسیر حرفه‌ای و بازاری برای عرضه محصولات خود، هستند می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ به بوستان لاله تهران مراجعه کنند.

این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی، آشنایی عموم با حرفه‌های متنوع، معرفی ظرفیت‌های کارآفرینی و حمایت از تولیدات خرد و خانگی، از تاریخ ٧ لغایت ۱۰ مردادماه ۱۴۰۴ در بوستان لاله تهران، در حال برگزاری است.

هفته ملی مهارت از ۳۱ تیر تا ۶ مرداد ماه نامگذاری شده است و طی این هفته برنامه‌های مختلفی برای تبیین اهمیت مهارت آموزی و آموزش فنی و حرفه ای برگزار می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه