استاندار فارس:
آموزش های هدفمند فنی و حرفه ای، زمینه تربیت نیروی ماهر و متخصص را فراهم میسازد
استاندار فارس گفت: آموزشهای هدفمند فنی و حرفهای نه تنها میتواند خلأهای ناشی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی را پر کند، بلکه زمینه تربیت نیروی ماهر و متخصص را برای بخشهای مختلف صنعتی، خدماتی و فرهنگی فراهم میسازد.

، حسینعلی امیری استاندار فارس امروز پنجشنبه دوم مردادماه، در دیدار با اعضای سازمان فنی و حرفهای استان، با برشمردن ظرفیتهای آموزشهای فنی و حرفهای در مسیر توسعه پایدار، این نهاد را یکی از ارکان مؤثر در تحقق عدالت اجتماعی، اشتغالآفرینی و حرکت جامعه به سوی تولید ملی دانست.
وی با اشاره به تأثیر مهارتآموزی در افزایش عزت اجتماعی افراد، اظهار داشت: آموزشهای هدفمند فنیوحرفهای نهتنها میتواند خلأهای ناشی از بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی را پر کند، بلکه زمینه تربیت نیروی ماهر و متخصص را برای بخشهای مختلف صنعتی، خدماتی و فرهنگی فراهم میسازد.
وی با تأکید بر لزوم تقویت نهاد فنیوحرفهای در سطح ملی، اثربخشی این نهاد را منوط به حضور در کنار دانشگاهها و بخش صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد این نهاد با حضور در شورای عالی انقلاب فرهنگی بتواند نقش آفرینی موثری در سیاستگذاریهای آموزشی در سطح کلان ملی داشته باشد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت همافزایی سازمان آموزش فنیوحرفهای با دستگاههای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی اشاره و تصریح کرد: در زمینه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار که به عنوان یکی از محورهای توسعه استان فارس تعریف شده است، سازمان آموزش فنیوحرفهای میتواند با ارتقاء مهارتهای این گروه نقش مهمی در خودکفایی و فعالسازی آنان داشته باشد.
وی اجرای اقدامات عملی در این زمینه را فراتر از وظایف اداری و در تراز تکالیف انسانی و اسلامی ارزیابی نمود و خواستار تداوم رویکرد انسانمحور در برنامهریزیهای مهارتی شد.
استاندار فارس همچنین با تأکید بر نقش آموزشهای فنیوحرفهای در توسعه ملی، ابراز امیدواری کرد: سازمان آموزش فنیوحرفهای در سطحی فراتر از استان فارس به الگویی برای کشور تبدیل شود و با ارائه آموزشهای کاربردی، مسیر تولید ملی، اشتغالآفرینی و عدالت اجتماعی را هموار سازد.
در ادامه این دیدار، مدیرکل و معاونین ادارهکل آموزش فنی و حرفهای فارس با ارائه گزارشی از عملکرد یکساله، به دستاوردهای این مجموعه اشاره کردند.
اجرای بیش از ۱۲ میلیون نفرساعت آموزش در سال، ایجاد ۵۹ گروه آموزشی، ثبت بیش از ۳۲۰۰ مجوز برای تأسیس آموزشگاههای بخش خصوصی با رشد ۸۰۰ درصدی نسبت به تعهدات و پوشش ۶۱ درصدی آموزشهای رسمی توسط بانوان، تنها بخشی از فعالیتهای شاخص استان بود.
موفقیت در جشنواره ملی مهارت، مقام نخست در مسابقات کشوری، تربیت مدالآوران بینالمللی، تجهیز مراکز تخصصی در جنوب کشور در حوزههای HSE و برق و الکترونیک و راهاندازی دورههای آموزشی در حوزه انرژیهای نو، از دیگر فعالیتهای ادارهکل آموزش فنیوحرفهای فارس در یک سال گذشته بود.
میهمانان در دیدار، ضمن بیان انتظارات خود، خواستار تخصیص اعتبارات ملی برای تکمیل پروژههای عمرانی، حمایت از نخبگان مهارتی، ایجاد زیرساختهای مسکن برای کارکنان، تجهیز مراکز با فناوریهای نوین و تعامل عملی با کمیته امداد برای طراحی برنامههای مهارتآموزی قابل سنجش شدند.
ارسال نظر