سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فهرست پربازدیدترین اماکن تاریخی و فرهنگی کشور در روزهای ابتدایی نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد

معاونت میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فهرست پربازدیدترین اماکن تاریخی و فرهنگی کشور در روزهای ابتدایی نوروز ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

تخت جمشید

به گزارش خبرگزاری موج، تعطیلات نوروز همیشه فرصتی طلایی برای گردشگران ایرانی بوده تا به کشف زیبایی‌های تاریخی و فرهنگی کشور بپردازند. امسال نیز اماکن تاریخی و فرهنگی ایران استقبال خوبی از مسافران نوروزی داشتند.
بنا بر گزارش معاونت میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا اول فروردین ۱۴۰۴، تعداد بازدیدکنندگان از اماکن تاریخی در سراسر کشور به بیش از نیم میلیون نفر رسید که میزانی قابل توجه در گردشگری داخلی محسوب می‌شود.
در روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۳، جمعیتی بالغ بر ۸۳ هزار نفر از مراکز تاریخی و فرهنگی بازدید کردند. این عدد به طور چشم‌گیری در ۳۰ اسفند افزایش یافت و با ثبت بیش از ۱۸۲ هزار بازدید، نشان داد که میزان استقبال گردشگران از چنین اماکنی در آغاز تعطیلات چقدر چشمگیر است.
اوج این روند در روز اول فروردین رقم خورد، زمانی که تنها در یک روز بیش از ۲۴۴ هزار نفر برای بازدید از اماکن تاریخی، موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی اقدام کردند.
در میان این بازدیدها، برخی مراکز با توجه به جذابیت تاریخی و فرهنگی خود، بیشترین میزان جمعیت را به خود اختصاص دادند.
مجموعه فرهنگی تاریخی حافظیه در استان فارس با ثبت رقم ۲۸ هزار و ۳۶۱ بازدید در صدر جدول قرار گرفت و تخت‌جمشید با نزدیک به ۲۳ هزار و ۵۰۰ بازدید، جایگاه دوم را از آن خود کرد. همچنین مجموعه فرهنگی سعدیه و مجموعه جهانی پاسارگاد به ترتیب با ثبت آمار بازدید ۱۷ هزار و ۸۶۴ و ۱۲ هزار و ۱۵۳ نفر نیز از جمله مکان‌های پرتردد بودند. در این میان، باغ فین کاشان، ارگ کریمخان، مجموعه فرهنگی سعدآباد، باغ‌موزه چهل‌ستون اصفهان، عمارت عالی‌قاپو و سازه‌های آبی شوشتر نیز جمعیت قابل توجهی از بازدیدکنندگان را جذب کردند که مجموع بازدیدها در هر یک از این مناطق بیانگر علاقه عمیق مردم به میراث‌فرهنگی کشور است.


آمار ارائه‌شده از روزهای آغازین تعطیلات نوروز نشان می‌دهد که میراث‌فرهنگی و تاریخی ایران همچنان جذاب‌ترین گزینه برای کشف و لذت بردن از تاریخ و هنر است؛ فرصتی مهم برای گسترش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت این آثار ارزشمند و پتانسیل‌های بزرگ اقتصادی و فرهنگی نهفته در آن‌ها.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه