English

رئیس قوه قضاییه:

شهادت‌ آقایان رازینی و مقیسه سند افتخار دستگاه قضایی است

رئیس قوه قضاییه در منازل شهیدان حجج‌الاسلام والمسلمین آقایان رازینی و مقیسه حاضر شد و گفت:این شهادت‌ها سند افتخار دستگاه قضایی هستند.

رئیس قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در منازل شهیدان حجج‌الاسلام والمسلمین آقایان رازینی و مقیسه حاضر شد و ضمن تفقد از خانواده‌های معظم این دو شهید برجسته دستگاه قضا، یاد و خاطره آنان را گرامی‌داشت و شهادت آنان را تبریک و تسلیت گفت.

رئیس قوه قضائیه در جریان حضور خود در منازل شهیدان رازینی و مقیسه، آنان را در زمره شخصیت‌های با اخلاص دستگاه قضا دانست که در تعقیب و محاکمه عناصر مخل امنیت مردم و جواسیس و تروریست‌ها عزمی راسخ و استوار داشتند.

رئیس دستگاه قضا، طی سخنان خود در این دیدارها تاکید کرد که این شهادت‌ها سند افتخار دستگاه قضائی است و عزم مجموعه عدلیه را برای عمل به وظایف قانونی و انقلابی‌اش، جزم‌تر می‌کند.‌

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه