سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رئیس سازمان نوسازی مدارس:

نیازها به خوبی روایت نشده است

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: برخی میگویند ۳۰ هزار مدرسه ساخته شده و اکنون باید به مسائل دیگر بپردازیم، این موضوع بیانگر آن است که نیازها بخوبی روایت نشده است.

حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس در نشست خبری که امروز بمناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهارداشت: فعالیت خبرنگاران در این مدت سبب شد موضوع مدرسه سازی را به روزهای اوج خود نزدیک کند.

وی افزود: این ایام متقارن است  با روایتگری حضرت زینب(س)، اگر چه در ظاهر آن جنگ با شکست آنها روبرو بود و در یک روز همه صحابه را به شهادت رساندند اما روایت این بانوی بزرگوار سبب شد پیام عاشورا و درس آزادی و آزادگی به همگان رسیده و تاکنون تداوم داشته باشد.

خان محمدی عنوان کرد: این موضوع بیانگر این است که روایتگری ها از خیلی قبل آغاز شده و خبرنگاران میراث‌دار چنین فرهنگی عستند و باید همه جریان ها را درست روایت کنند. 

رئیس سازمان نوسازی مدارس تصریح کرد: برخی میگویند ۳۰ هزار مدرسه ساخته شده و اکنون باید به مسائل دیگر بپردازیم، این موضوع بیانگر آن است که نیازها بخوبی روایت نشده است.

وی تصریح کرد: بهترین نقطه در شهر و روستا هر کشور باید مدرسه باشد و همیشه بهترین ها به مراکز آموزشی اختصاص داده شود، در این راستا راه خوبی را پیمودیم اما هنوز تا جایگاه مورد هدف فاصله داریم.

خان محمدی گفت: حدود ۷ نقطه مشکل دار  از نظر وضعیت مدارس در کشور وجود دارد،  سرانه مهاجرت پدیده‌ای است که به موضوع مدرسه سازی آسیب میزند.

وی با عنوان اینکه باید این نیازها روایت شود، گفت: ما خبرنگاران را خیرین مدرسه ساز میدانیم چرا که وقتی قلم، بیان، عکس و روایت شما بر فردی تاثیر می گذارد و کار خیری انجام شما نیز در ثواب آن سهیم هستید.

وی به تاخیر در تخصیص بودجه نوسازی مدارس اشاره کرد و افزود: امیدوارم بودجه به ما برسد تا در مهر دچار مشکل نشویم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس عنوان کرد: بسیاری از خیرین و ۱۵ هزار گروه جهادی در راستای نوسازی و بهسازی مدارس ما را یاری می کنند که نیاز هست به دقتاین فعالیت ها روایت شود.

خان محمدی خاطرنشان کرد: سعی شده که در ساخت و ساز های مدارس به  مناطق کم برخوردار توجه ویژه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه