سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

معاون وزیر بهداشت:

باکس های انتقال ارگان در بخش‌های پیوند اعضا توزیع می‌شود

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باکس های انتقال ارگان و توزیع آن بین بخش های پیوند اعضا در سراسر کشور به منظور حفظ، بقا و افزایش کیفیت اعضای پیوندی نهیه شده است.

اهدا عضو 2
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید کریمی، با بیان اینکه اهدا عضو یک عمل نجات بخش و ارزشمند است، گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و واحدهای فراهم آوری اعضا، میزان اهدا عضو به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی افزود: در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۲، در مجموع یک هزار و ۹۳۶ پیوند عضو صورت گرفته که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد رشد را شاهد بوده ایم. فرایند انتقال عضو پیوندی یک فرآیند پیچیده و چند وجهی است که نیاز به همکاری و هماهنگی چندین سازمان دارد.

کریمی با بیان اینکه می‌توان فرایند انتقال عضو پیوندی را تسهیل کرده و به افزایش اهدای عضو کمک کرد، به همکاری و هماهنگی سازمان‌های مختلفی از جمله هوانیروز، سازمان اورژانس کشور، سازمان اورژانس هوایی و مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها معاونت درمان وزارت بهداشت برای پیوند عضو و انتقال هوایی اعضای پیوندی اشاره کرد.

وی گفت: به منظور حفظ، بقا و افزایش کیفیت اعضای پیوندی، مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت برای نخستین بار اقدام به تهیه باکس‌های انتقال ارگان و توزیع آن بین بخش‌های پیوند اعضا در سراسر کشور کرده است.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: این باکس‌ها با ثبت درجه حرارت در طول مسیر، از زمان برداشت اعضا از اهداکننده مرگ مغزی تا زمان رسیدن به محل عمل پیوند عضو به گیرنده به کیفیت و بقای عضو پیوندی کمک می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه