English

ابتکار تبلیغی دانشگاه تهران برای ارتقای وضعیت رعایت کدهای اخلاق حرفه‌ای

سومین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

ابتکار تبلیغی دانشگاه تهران برای ارتقای وضعیت رعایت کدهای اخلاق حرفه‌ای
به گزارش خبرگزاری موج

دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران، در ارزیابی فعالیت‌هایی که گروهی از خواهران کارشناس و دغدغه‌مند در حوزه ارتقای وضعیت رعایت کدهای رفتاری متناسب با شأن دانشگاه در دانشگاه تهران سامان داده‌اند، بیان داشت: همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲، بهره‌برداری از ظرفیت تبلیغی گروهی از خواهران تحصیل‌کرده در رشته‌های علوم انسانی و علوم اجتماعی و رفتاری که برخی از آنها دارای تحصیلات حوزوی بوده و به ظرایف امور تبلیغی نیز آشنا هستند، جهت نظارت و اهتمام نسبت به ارتقای وضعیت پوشش متناسب با قواعد شرعی و مقررات و استانداردهای دانشگاهی در سطح پردیس مرکزی و دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه در شهر تهران آغاز شد.

رئیس دانشگاه تهران با ارزیابی مثبت از اثرگذاری این اقدام دانشگاه تهران در زمینه بهبود وضعیت فرهنگی و رعایت کدهای اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه تهران، گفت: اگر این فعالیت که در پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران ساماندهی شده است، پیش‌بینی نشده بود، وضعیت رعایت استانداردها در زمینه پوشش دانشجویی دارای تفاوت معناداری با وضع کنونی بود.

دکتر مقیمی تاکید کرد: نمی‌توانیم در مواجهه با مظاهر ناهنجاری، به صورت سلیقه‌ای عمل کنیم؛ بلکه لازم است در عین جدیت، بر اساس یک الگوی فرهنگی پیش برویم. انتظار می‌رود رؤسای دانشکده‌ها و پردیس‌ها و سایر واحدهای دانشگاهی نیز تمام هم و غم خود را برای حمایت از تلاشی که با رویکرد فرهنگی اجرا می‌شود، قرار دهند.

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: رعایت کدهای اخلاق حرفه‌ای و استانداردهای در شأن دانشگاه، یک تمایل نیست بلکه یک الزام است و این الزام باید با غیرت دینی پیگیری شود. در این خصوص، روش‌های نرم و تبلیغی و یادآوری و تذکر به افراد در اولویت قرار دارد. تجربه نشان داده است که در اکثر موارد، تذکر مؤثر واقع شده است. در عین حال، سازوکارهای قانونی و انضباطی برای معدود افرادی که به تذکرات بی‌توجهی می‌نمایند، با لحاظ جنبه بازدارندگی آن اعمال خواهد شد.

دکتر مهدی شهبازی، مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران نیز عصاره پیگیری‌ها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه را خروجی‌های مفید کمیته اخلاق حرفه‌ای در زمینه پوشش و رفتارهای اجتماعی دانست و گفت: در جلسه اخیر کمیته اخلاق حرفه‌ای دانشگاه تهران بر بحث رسیدگی و پایش رفتارهای مغایر با استانداردهای دانشگاهی تاکید شد و راهکارهای ارتباط با خانواده و مشاوره دانشجویی مورد تاکید ویژه قرار گرفت.

دکتر نیره قوی، استاد دانشگاه نیز الگوی نظارتی اجراشده در دانشگاه تهران در زمینه پوشش دانشجویی را از منظر مسئولیت اجتماعی و رعایت مقررات مورد بررسی قرار داد و گفت: مدیریت دانشگاه در این الگو به دنبال این است که حرمت و حریم نهاد علم حفظ شود.

دکتر احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع، دکتر عبدالرضا سیف رئیس بسیج اساتید، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد تنها معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، دکتر حامد مظاهریان رئیس دانشکدگان هنرهای زیبا، دکتر فرزاد زیویار مشاور رئیس دانشگاه، سجاد خاکساری مدیرکل حراست، دکتر محسن دشتکوهی رئیس بسیج کارکنان، سید رسول حسینی هاشم‌زاده مدیرکل منابع انسانی، سروری مدیرکل حسابرسی دانشگاه تهران و دیگر اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران به بیان نقطه نظرات خود درباره محورهای در دستور کار این شورا پرداختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه