برترینهای فراجا در جشنواره مالک اشتر ستادکل نیروهای مسلح معرفی شدند
در چهلونهمین مراسم تحلیف و دانشآموختگی دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(ع)، ستادکل نیروهای مسلح از برترینهای جشنواره مالک اشتر تقدیر کرد.
، همزمان با برگزاری مراسم تحلیف و دانشآموختگی دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(ع)، آیین معرفی برگزیدگان جشنواره مالک اشتر ستادکل نیروهای مسلح با حضور رئیس ستادکل و فرمانده کل انتظامی کشور برگزار شد.
در این مراسم، بازرسی کل فراجا و معاونتهای فرهنگی اجتماعی، حقوقی و مجلس، و آموزش سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با کسب بالاترین رتبه ارزیابی، به عنوان نهادهای نمونه معرفی شدند. امیر سرلشکر موسوی ضمن تقدیر از تلاشهای این مجموعهها، لوح افتخار جشنواره را به آنان اهدا کرد.
در بخش نیروهای عملیاتی نیز رئیس پلیس امنیت اقتصادی، رئیس پلیس فتا، دستیار فرماندهی در امور بازنشستگان، فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی و فرمانده مرزبانی استان گیلان در زمره برترینهای فراجا شناخته شدند و مورد تقدیر ویژه قرار گرفتند.
این آیین همزمان با میثاق دانشجویان جدیدالورود دانشگاه افسری با آرمانهای مجاهدان فی سبیلالله برگزار شد و پیام وحدت، نظم و ارتقای سطح آمادگی نیروهای انتظامی را به همراه داشت.
ارسال نظر