سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

فرمانده کل انتظامی کشور خبرداد:

ایجاد بزرگترین کارگاه ترک اعتیاد و اشتغال معتادان در تهران

فرمانده انتظامی فراجا گفت: یکی از بزرگترین کارگاه‌های نگهداری، ترک اعتیاد و اشتغال معتادان در تهران ایجاد می‌شود که تا پایان سال جاری ظرفیت اسکان در آن به بیش از ۶ هزار نفر می‌رسد.

سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدرضا رادان روز دوشنبه در حاشیه بهره‌برداری از فاز جدید مرکز نگهداری سروش همزمان با اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در استان تهران در جمع خبرنگاران افزود: امروز برای افتتاح یکی دیگر از فازهای این کارگاه حضور پیدا کردیم برای اینکه فرماندهی ستاد مبارزه با مواد مخدر و همکاران پلیس قادر باشند تعداد بیشتری از معتادان متجاهر را نگهداری و تحت پوشش طرح قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه همه ظرفیت کارگاه را برای اسکان معتادان متجاهر در سطح تهران اختصاص خواهیم داد، اظهار کرد: این محل از عنوان کمپ ترک اعتیاد به «کارگاه» تبدیل شده و هر تعدادی که معتادان متجاهر در اینجا قرار می‌گیرند به اندازه امکان فعالیت خود در کارگاه‌های خیرین مشغول به کار شده و به عنوان کارگر ماهر تربیت و با دریافت حقوق،کسب درآمد خواهند داشت.

سردار رادان یادآور شد: بنا داریم با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر و تلاش فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یکی از بزرگترین کارگاه‌های ترک اعتیاد کشور را در اینجا ایجاد کنیم و با کمک خیرین و مدیران شرکت‌های تولیدی مختلف، استادکاران برای مهارت آموزی، معتادان بهبود یافته در این مکان حضور یابند.

وی تاکید کرد: معتادان متجاهر بعد از خروج از این کارگاه، علاوه بر ترک اعتیاد، یک مهارت را به صورت حرفه‌ای یاد می‌گیرند تا از مهارت خود برای ایجاد شغل و امرار معاش استفاده کنند البته در مدت زمانی که اینجا کار می‌کنند، حقوق کافی می‌گیرند تا امور زندگی خود را مدیریت کنند.

فرمانده فراجا ادامه داد: فعلا طبق توافق با ریاست ستاد مبارزه با مواد مخدر بنا داریم این طرح به صورت نمونه در تهران اجرا شود و خروجی آن را شاهد باشیم البته نتایج از هم اکنون روشن است که نتیجه خیلی خوب خواهد بود لذا در آینده آن را به سایر نقاط کشور تعمیم خواهیم داد.

سردار رادان با اشاره به اینکه اگر چه در دیگر استان‌ها نیز این مراکز به صورت محدود وجود دارند، گفت: به دنبال این هستیم که هر معتاد در یکی از ظرفیت‌های ایجاد شده در کارگاه، فعالیت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه