سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده کل فراجا:

بیش از ۴۰۰ هزار زائر اتباع خارجی از مرزهای ایران خارج شده‌اند

بنا بر اعلام فرمانده کل انتظامی کشور در راهپیمایی اربعین امسال شاهد شکسته شدن رکورد همه ساله هم در تعداد زوار و هم در سرعت عمل و کیفیت خدمات فراجا به زوار ایرانی و اتباع خارجی بوده‌ایم.

سردار رادان

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدرضا رادان در مرز چذابه با اشاره به بازدید از تمامی مرزهای کشور اظهار داشت: الان تعداد خروج زوار از کشور از ۴ میلیون نفر عبور کرد و رکورد همه ساله شکسته شد در بازگشت هم رکورد زده شد. امسال در کنار سرعت و دقت در خدمات دهی به دلدادگان و دلباختگان حسینی رکورد همه ساله زائران حسینی زده شد.

وی افزود: در این مسیرها که قرار می‌گیریم شاهد آن هستیم که همه با هر زبان و با هر قومیتی برای عشق اباعبدالله الحسین یک دل شده و این همدلی و همراهی یادآور روزهای دفاع مقدس و توسل‌های خالصانه به محضر اباعبدالله است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه، نکته قابل توجه اینجاست که درصد زیادی از زائران را جوانان تشکیل داده‌اند تصریح کرد: این موضوع نشان از آن است که یک امت جوان در خط ولایت و عاشق به اباعبدالله هست که می‌توانند در مسیر حضرت حجت قرار بگیرد و این همان چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد یعنی دشمن می‌ترسد از جوانی که معنا را بفهمد، معنی را بفهمد، طریق را بفهمد و در طریق بتواند جانبازی کند.

وی با بیان اینکه حقیقت امر این است که در این پیاده روی عظیم اربعین نه تنها یک کشور، بلکه یک دنیا حول محور اباعبدالله با عنوان اربعین جمع شده‌اند، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ کشور از اتباع کشورهای مختلف از مسیر مرزهای ایران به سمت عراق رفته‌اند.

سردار رادان در خاتمه ضمن تشکر از دولت عراق برای همکاری استثنایی و بی نظیرشان، گفت: بیش از ۴۰۰ هزار نفر از زائران اتباع از مرزهای ایران راهی سرزمین دلدادگی شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه