سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فرمانده کل فراجا:

پلیس ثابت کرد که معنای واقعی کلمه خدمتگزار مردم است

فرمانده کل نیروی انتظامی کشور با بیان این مطلب که پلیس مخلصانه و بدون هیچ ادعایی شبانه روز در میدان خدمات رسانی به زائران حضور دارد، گفت: پلیس به معنای واقعی کلمه خدمتگزار مردم است.

فرمانده کل فراجا

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدرضا رادان با حضور در منزل سردار مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از وی عیادت و برای سلامتی کامل وی و دیگران همراهانش در حادثه فرود اضطراری بالگرد فراجا دعا کرد.

 

بیشتر بخوانید:

هیچ خطری مصدومان حادثه بالگرد فراجا کرمانشاه را تهدید نمی‌کند

 

وی در این دیدار با بیان اینکه پلیس به معنای واقعی کلمه خدمتگزار مردم است، گفت: در همین مأموریت اربعین که هنوز هم ادامه دارد همه دیدند که پلیس مخلصانه و بدون هیچ ادعایی شبانه روز در میدان خدمات رسانی به زائران حضور داشت.

فرمانده کل فراجا تصریح کرد: در این مأموریت همه همکاران ما در بخش‌های مختلف انتظامی با اعتقاد قلبی در راه خدمت به زائران تلاش کردند و زمینه‌ای فراهم کردند که زوار با کمترین دغدغه و مشکل به این سفر معنوی اعزام و یکی از شیرین‌ترین سفرهای عمر خود را تجربه کنند.

رادان ادامه داد: حادثه‌ای هم که برای بالگرد فراجا حامل سردار حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه و همراهان وی در ارتفاعات شهرستان دالاهو افتاد در همین راستا بود چرا که وی در حال بازدید هوایی از محل‌های تردد زوار بود که این اتفاق پیش آمد.

وی بیان کرد: سردار حاجیان یکی از بهترین و کارآزموده‌ترین فرماندهان فراجاست که همواره دلسوزانه پای کار بوده و در همین مأموریت اربعین نیز ثابت شد وی چگونه دلسوزانه پای کار است تا زائران اربعین دچار مشکل نشوند.

وی در پایان با قدردانی از زحمات و جانفشانی‌های سردار حاجیان، همراهان وی و همه کارکنان انتظامی کرمانشاه به ویژه در ایام مأموریت اربعین برای مصدومان حادثه فرود اضطراری بالگرد فراجا از درگاه خداوند متعال آرزوی شفا و بهبودی کامل کرد.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران همچنین با حضور در بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه از یکی از خلبانان بالگرد نیز عیادت و تجلیل کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه