سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار تهران:

سیلاب فیروزکوه ۱۰ فوتی، ۱۶ مفقودی و ۱۲ مصدوم داشت

استاندار تهران در بازدید از مناطق آسیب دیده فیروزکوه گفت: سیلاب روز گذشته منطقه حبله رود ۱۰ فوتی، ۱۶ مفقودی و ۱۲ مصدوم داشت خوشبختانه ۱۰ مصدوم به صورت سرپایی درمان و دو نفر به بیمارستان منتقل شدند.

سیل در فیروزکوه

به گزارش خبرگزاری موج، عصر روز پنج شنبه موج دوم سیلاب و طوفان شهرستان های دماوند و فیروزکوه را در برگرفت.

استاندار تهران امروز در بازدید از مناطق آسیب دیده شهرستان فیروزکوه اظهار کرد: سیلاب روز گذشته منطقه حبله رود ۱۰ فوتی، ۱۶ مفقودی و ۱۲ مصدوم داشت خوشبختانه ۱۰ مصدوم به صورت سرپایی درمان و دو نفر به بیمارستان منتقل شدند.

منصوری با اشاره به اینکه ۵ شهرستان درگیر سیل بودند ولی خسارت اصلی و عمده در فیروزکوه بوده، عنوان کرد: علت تأخیر امداد‌رسانی در این مناطق بسته شدن راه‌های دسترسی ‌و ترافیک جاده‌ای بود که پس از عادی شدن وضعیت نیروهای کمک‌رسان و دستگاه‌های امدادی موفق به خدمات رسانی شدند.

وی سپس گفت: تلاش می‌کنیم تا با استفاده از ظرفیت تمامی شهرداری‌ها، دستگاه‌های خدماتی و اجرایی و عوامل امدادی استان و شهرستان‌های استان تهران با بسیج امکانات خدمات رسانی در فیروزکوه بیشتر و سریعتر شود.

استاندار تهران بیان کرد: شدت تخریب راه‌های بین روستایی بسیار زیاد بود و صبح موفق به بازگشایی راه‌ها شدیم، به جهت بسته بودن راه‌ها تاخیر در امدادرسانی بود.

منصوری ادامه داد: شب گذشته از طریق قطاری که از سمت گرمسار به فیروزکوه می آمد مردم را از منطقه خارج کردیم. اولویت برای ما در این شرایط کشیف مفقودین و شناسایی شروع شده و همه مجموعه ها پای کار هستند.

استاندار تهران افزود: در نوار شمالی استان خطر وقوع سیل وجود دارد لذا مردم باید رعایت کنند ولی متاسفانه شاهد هستین هنوز گردشگران به سمت فیروزکوه حرکت می کند.

منصوری در مورد وضعیت امامزاده داوود خاطر نشان کرد: رسیدگی به وضعیت سیل امامزاده داوود توسط دستگاه ها ادامه دارد و دستگاه ها پای کار هستند تا زودتر شرایط به حالت عادی باز گردد.

امروز صبح استاندار تهران با حضور در شهرستان فیروز کوه و تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران استان به بررسی نحوه امدادرسانی به روستای حبله رود پرداخت و سپس به صورت میدانی از منطقه بازدید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه