سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

ثبت بیش از ۳۵۰ کشته و ۴۰۰ مصدوم در سیل اخیر پاکستان

در حوادث مرتبط با سیل پاکستان تاکنون دست کم ۳۵۷ نفر کشته و بیش از ۴۰۰ نفر دیگر نیز زخمی و مصدوم شده‌اند.

سیل در پاکستان

به گزارش خبرگزاری موج، اداره ملی مدیریت بلایای طبیعی پاکستان (NDMA) اواخر روز گذشته (پنجشنبه) اعلام کرد: در حوادث مرتبط با سیل ناشی از ادامه بارش‌های موسمی شدید و مداوم برای بیش از پنج هفته در این کشور، تاکنون دست کم ۳۵۷ نفر کشته و بیش از ۴۰۰ نفر دیگر نیز زخمی و مصدوم شده‌اند.

منابع رسمی از اداره ملی مدیریت بلایای طبیعی اعلام کردند که علاوه بر تلفات انسانی، زیرساخت‌ها، شبکه‌های جاده‌ای و خانه‌ها نیز به دلیل باران‌های موسمی شدید و جاری شدن سیل در سراسر پاکستان از ۱۴ ژوئن آسیب دیده‌اند.

بر اساس آمار این مرکز، در مجموع ۲۳ هزار و ۷۹۲ خانه به طور کامل یا جزئی خسارت دیده و هزاران نفر را آواره کرده است و همچنین بارش شدید باران به ده ها پل و مغازه نیز آسیب رسانده است.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان روز پنجشنبه در توئیتی نوشت که پاکستان با چالش های تغییرات آب و هوایی مواجه است و بر لزوم رسیدگی به مشکل سیل جاری تاکید کرد.

ایالت بلوچستان جنوب غربی پاکستان همچنان یکی از مناطقی است که در این حادثه طبیعی، آسیب بیشتری دیده است.

به گزارش شینهوا، در عین حال امدادگران در شهرهای مربوطه به همراه ارتش پاکستان در حال انجام عملیات امداد و نجات در مناطق آسیب دیده هستند. مقامات در حال انتقال افراد بی‌خانمان به مکان‌های امن‌تر، تامین غذا و آب برای افراد آسیب‌دیده هستند و همچنین پزشکان و امدادگران برای ارائه مراقبت‌های پزشکی به نقاط سیل زده اعزام شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه