سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

کشف ۴۳۸ تن کالای اساسی احتکار شده طی ۲ روز اخیر در کشور

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۴۳۸ تن کالای اساسی احتکار شده و پلمب ۳۳ مرکز متخلف طی ۴۸ ساعت گذشته خبرداد.

سردار غلامرضا رضائیان

به گزارش خبرگزاری موج، سردار غلامرضا رضائیان رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: باتوجه به اینکه تعدادی از سوداگران اقتصادی برای دستیابی به سودهای کلان و نامشروع اقدام به احتکار و خودداری از عرضه اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم کرده‌اند، تشدید اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق، احتکار و اخلال در تولید و توزیع کالاهای اساسی و معیشت محور در کشور به صورت جدی در دستورکار قرار گرفته و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به پایش‌های اسنادی و میدانی روند فعالیت‌های اقتصادی و نظام عرضه و تقاضا کالاهای اساسی و معیشت محور در کشور افزود: عزم و اراده پلیس امنیت اقتصادی برای برخورد و مقابله با متخلفان و سوداگران اقتصادی بیشتر از هر زمانی است و کارآگاهان این پلیس با تشکیل دو هزار و ۵۰ گروه مشترک در ۴۸ ساعت گذشته از ۳ هزار و ۳۹۶ مرکز و انبار نگهداری و توزیع اقلام و کالاهای اساسی بازدید و بازرسی کردند.

فرمانده قرارگاه امین پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: در این مدت کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، با اقدامات تخصصی پلیسی، محل دپو و احتکار کالاهای اساسی و ضروری را شناسایی و در بازدید و بازرسی از آن ها ۴۳۸ تن انواع کالای اساسی از قبیل برنج، گندم و آرد، ماکارونی، روغن خوراکی، گوشت قرمز و مرغ، نهاده‌های دامی و کشاورزی، بیش از ۵۰ هزار عدد انواع دارو، بیش از ۳۷ هزار لیتر انواع مواد شوینده و ... را کشف و ضبط کردند.

بر اساس اعلام سایت پلیس، رضائیان با اشاره به اینکه کارشناسان در برآوردهای اولیه ارزش اقلام و کالاهای مکشوفه را ۵۷۲ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، اظهارکرد: در این خصوص ۱۴۶ دستگاه خودرو توقیف و ۳۳ باب اماکن مرتبط با این امر پلمب و ۲۷۶ متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده و تعدادی خودرو نیز روانه پارکینگ شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه