سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

معاون دادستان قم به اخلال گران در توزیع کالاهای اساسی هشدار داد

معاون دادستان قم با تاکید بر تشکیل پرونده قضایی برای اخلال‌گران در توزیع کالاهای اساسی نسبت به برخورد شدید با این افراد هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری موج قم، روح الله مسلم خانی در جلسه ای با حضور فعالان حوزه آرد و نان، با هشدار به کسانی که قصد دارند در تامین و عرضه کالاهای مایحتاج عمومی اخلال ایجاد کنند، بیان داشت: با افراد و واحدهای صنفی که به هر دلیل بخواهند با احتکار مواد غذایی و یا امتناع از عرضه کالا و یا تعطیل کردن بی‌دلیل نانوایی‌ها، در بازار کمبود ایجاد و موجبات نگرانی مردم را فراهم کنند، برخورد و برای آنها پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.

معاون دادستان قم در ادامه تاکید کرد: چنانچه واحدهای نانوایی بدون دلیل و به قصد تشویش اذهان عمومی اقدام به تعطیلی خودسرانه واحدهای خود کنند، علاوه بر ارسال پرونده این واحدها به تعزیرات، تحت عنوان اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی موضوع بند ب ماده یک قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور رسیدگی و برخورد می‌شود.

 در این جلسه مدیرکل اداره غله استان، مسولان بازرسی جهاد کشاورزی، مدیران صمت و تولید و توزیع‌کنندگان آرد استان حضور داشتند، که ضمن بررسی مشکلات و ارائه راهکارها مقرر گردید بازرسان بسیجی به صورت تمام وقت بر توزیع آرد از کارخانه تا واحدهای نانوایی نظارت کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه