سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

آخرین وضعیت آب و هوای کشور/ بارش باران در کشور طی هفته آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره آخرین وضعیت آب و هوای کشور توضیحاتی ارائه کرد.

بارش باران

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره آخرین وضعیت آب و هوای کشور اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و خروجی مدل‌های هواشناسی تا اواسط هفته آینده با عبور متناوب امواج تراز میانی از کشور، در اغلب مناطق کشور به‌ویژه نوار شمالی ابرناکی و بارندگی خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: امروز(۸ اردیبهشت) در غالب مناطق کشور و جمعه ( ۹ اردیبهشت) به‌جز استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان ، روز شنبه ( ۱۰ اردیبهشت) به جز نوار شرقی و هرمزگان و روز یکشنبه(۱۱ اردیبهشت) به جز استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در سایر مناطق کشور و دوشنبه(۱۲ اردیبهشت) در نوار شمالی کشور در برخی از ساعات به‌ویژه در بعد از ظهر و اوایل شب رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و غبار و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش‌ها در این مدت در شمال غرب و غرب کشور خواهد بود.

ضیاییان ادامه داد: خلیج فارس در روز جمعه ( ۹اردیبهشت) و تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای جمعه و شنبه(۹ و ۱۰ اردیبهشت) مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( ۹ اردیبهشت) نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید با احتمال تگرگ با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی ‌روز شنبه ( ۱۰ اردیبهشت ) نیمه ابری تا ابری و در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در خاتمه گفت: طی امروز( ۸ اردیبهشت) اهواز و بندرعباس با دمای ۳۷ و ۳۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۳ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه