سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

پیش بینی بارندگی و کاهش دما در سواحل شمالی کشور

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی ازبعدازظهر پنجشنبه تا شنبه دریای خزر و نیمه غربی خلیج فارس مواج و متلاطم است.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی ازبعدازظهر پنجشنبه تا شنبه دریای خزر و نیمه غربی خلیج فارس مواج و متلاطم است.

پنجشنبه و جمعه با ادامه فعالیت سامانه بارشی در شمال غرب و غرب کشور، دامنه های جنوبی البرز در استان های قزوین، البرز، تهران، بخش هایی از استان سمنان و دامنه های زاگرس مرکزی در استان های خوزستان و لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلوی و بویراحمد و شمال فارس، همچنین در بخش هایی از استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی و اصفهان، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

بارش در استان های چهارمحال و بختیاری، شرق استان لرستان، ارتفاعات تهران و قزوین شدت بیشتری دارد.

 امروز، بارش پراکنده در استان های یزد، خراسان جنوبی و ارتفاعات کرمان دور از انتظار نیست. همچنین به تدریج از بعدازظهر پنجشنبه با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر، بارندگی و کاهش نسبی دما در سواحل شمالی کشور نیز پیش بینی می‌شود.

شنبه گستره بارش محدود به نوار شمالی و شمال غرب کشور و استان های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و به صورت پراکنده در یزد، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی و شمال کرمان خواهد بود.

یکشنبه با کاسته شدن از شدت و گستره بارش ها در شمال غرب این شرایط ادامه دارد. روز دوشنبه بارش ها در غرب سواحل خزر، اردبیل و قسمت های شمالی آذربایجان غربی و به صورت پراکنده در استان های خراسان رضوی، ارتفاعات چهارمحال و بختیاری و شمال فارس پیش بینی می‌شود.

پنجشنبه در نوار غربی کشور پدیده گرد و خاک باعث کاهش کیفیت هوا و دید افقی خواهد شد. همچنین پنجشنبه وزش باد شدید در مناطق مرکز، شرق و شمال شرق کشور در روز های جمعه و شنبه در نواحی جنوب غرب، غرب، جنوب، مرکز، شرق و شمال شرق کشور موجب خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد خواهد شد. از روز شنبه در نیمه شمالی کشور کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه