سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

ورود دو محموله جدید واکسن سینوفارم و آسترازنکا به کشور / واردات از مرز ۱۰۰ میلیون دز گذشت

طی دیشب و امروز دو محموله جدید واکسن شامل ۶ میلیون دز واکسن سینوفارم و یک میلیون دز واکسن آسترازنکا اهدایی کشور لهستان وارد کشور شدند.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج ،  کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر گفت: نظم به‌وجود آمده برای تداوم واردات واکسن حاصل همکاری چندجانبه دستگاه‌های مسئول در این حوزه در کنار نظارت و تدبیر مثمرثمر معاون اول رئیس جمهور است که موجب شد در یک هفته‌ی گذشته جمعیت هلال‌احمر ۴ محموله به میزان ۲۴ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کند.

وی افزود: جمعیت هلال‌احمر در مجموع از اردیبهشت ماه تاکنون، ۷۶ میلیون و ۳۹۰هزار دُز واکسن کرونا از نوع سینوفارم به کشور وارد کرده است.

همتی با بیان اینکه تاکنون ۷۵ درصد مردم کشور در برابر ویروس واکسینه شده‌اند گفت: طبق گفته‌ی وزیر بهداشت ، خوشبختانه یک اجماع خوبی بین مسئولین عالی کشور برای تهیه واکسن و گسترش واکسیناسیون به وجود آمده است که با ادامه‌ی این روند می‌توانیم به زودی صد در صد جامعه را واکسینه کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر به مردم توصیه کرد هرچه زودتر واکسیناسیون را انجام دهند چراکه طبق اعلام ستاد ملی کرونا پیک ششم در راه است و الان با توجه به فراهم شدن امکان واکسیناسیون سیار، خودرویی و شبانه روزی بهترین فرصت است تا در سراسر کشور همه هموطنان واکسینه شده و پیک ششم کرونا را با کمترین میزان ابتلا بگذرانیم.

همچنین طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شب گذشته (شنبه)، شصت و هشتمین محموله واکسن کرونا به کشور وارد شد.

براساس این گزارش، شصت و هشتمین محموله واکسن کرونا به کشور وارد شد و مجموع تعداد واکسن‌هایی که از منابع خارجی وارد کشور شده است، از مرز ۱۰۰ میلیون دوز گذشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه