سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

هواشناسی اعلام کرد؛

آخر هفته بارانی در برخی استان‌ها

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران در برخی نقاط، از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شرق کشور خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان با بیان اینکه امروز و فردا (۱۸ و ۱۹ شهریور) در استان‌های ساحلی خزر، برخی نقاط اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات بارش باران ، رعدوبرق و در ارتفاعات هرمزگان و جنوب فارس در بعدازظهر رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود، افزود: شنبه و یکشنبه (۲۰ و ۲۱ شهریور) نیز در ارتفاعات مازندران بارش پراکنده و خفیف رخ خواهد داد.

به گفته وی، در برخی ساعات امروز و فردا (۱۸ و ۱۹ شهریور) وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در شرق کشور به‌ویژه در خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان مورد انتظار است. همچنین طی این مدت دریای خزر و شمال و مرکز خلیج فارس نیز مواج است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۹ شهریور) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲۰ شهریور) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۸ و ۱۹ شهریور) اهواز با بالاترین دمای ۴۶ و ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۱۹ و ۲۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه