سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرکل زندان‌های‌ تهران با خانواده‌های زندانیان قزلحصار دیدار کرد

مدیر کل زندان‌های استان تهران با خانواده‌های زندانیان قزلحصاردیدار کرد.

علی رستمی

به گزارش خبرگزاری موج، علی رستمی مدیر کل زندان‌های استان تهران طی دیدار با خانواده دو نفر از زندانیان نیازمند ندامتگاه قزلحصار اظهار داشت: در ماه های اخیر به خاطر تحریم ها و عواقب ناشی از کرونا، خانواده های برخی از زندانیان  دچار مشکلات عدیده اقتصادی شده اند، لذا بر اساس تأکیدات ریاست محترم سازمان تلاش بر این است با سرکشی به منزل زندانیان، تا حدی یاری رسان باشیم.

مدیر کل زندان های استان تهران که به منظور دیدار با خانواده های زندانیان نیازمند و کمک به رفع مشکلات آنان به کرج رفته بود، تصریح کرد: در شرایط اقتصادی کنونی و بحران کرونا که بسیاری از خانواده ها به ویژه خانواده های زندانیانی که نان آور و سرپرستشان در زندان به سر می برد، با مشکلات مالی مواجه شده اند، اهدای کمک های مومنانه می تواند گوشه ای از آلام آنان را رفع کند.

رستمی افزود: کمک به نیازمندان یکی از مهمترین آموزه های دین اسلام است و بسیار مورد تاکید می باشد و چه خوب است که در شب های ماه پربرکت رمضان به یاری نیازمندان برویم و بهترین زمانی که انسان می تواند انفاق کند در مورد نیازمندانی است که موانعی مانند حبس، مشکلاتی برای خانواده هایشان به وجود آورده است. برخی از این افراد، خانواده های آبرومندی هستند و به گونه ای زندگی می کنند که به نظر می رسد افراد بی نیازی هستند و در انفاق پنهانی آبروی فرد نیازمند حفظ می شود.

مدیر کل زندان های استان تهران به همراه مهدی محمدی معاون اداری مالی، علی اسمعیلی معاون سلامت، اصلاح و تربیت و اشکان کمالی مدیر ندامتگاه قزلحصار با حضور در منزل دو نفر از زندانیان و سرکشی خانواده های نیازمندشان ضمن اهدای کارت هدیه و بسته معیشتی، مشکلات آنان را بررسی کرده، مقرر شد برای فرزندان دانش آموز این دو خانواده تبلت و نیز لوازم خانگی اعطاء گردد.

همچنین در ادامه با مراجعه به ندامتگاه قزلحصار در شب نشینی زندانیان حاضر شده، به صورت حضوری مشکلات زندانیان را که اغلب به پرونده های قضایی مربوط می شد، بررسی کردند.

رستمی در پایان این شب نشینی که تا ساعت ۲ بامداد به طول انجامید، گفت: بر اساس برنامه اعلام شده از سوی سازمان زندان ها، طبق برنامه تعیین شده با حضور در جمع شب نشینی مددجویان، ضمن گفتگوی دوستانه و شنیدن درد دلی های آنان تلاش می کنیم مشکلاتشان را تا حد توان حل کنیم. گاهی مددجو فقط کسی را می خواهد که به حرفهایش گوش بدهد. ممکن است همیشه حرف از مشکلات هم نباشد، شاید بخواهد در مورد مسائل روز جامعه صحبت کنیم، این فرصت فرصت گفتگوی خلاقانه را به مددجویان می دهد.

مدیر کل زندان های استان تهران از بخش های مختلف ندامتگاه نیز بازدید و دستورات لازم را در خصوص ارتقای خدمات رفاهی و بهداشتی مددجویان صادر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه