سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

اقراریان خبر داد؛

سالم سازی بوستان ها با کمک شورای شهر و نهاد انتظامی تهران

عضو شورای شهر تهران با انتقاد از عدم توجه به حضور اراذل و اوباش در بوستان‌های تهران، گفت: چاقوی یکی از این افراد را گرفته ام و تقدیم رییس پلیس تهران می‌کنم.

مهدی اقراریان

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی اقراریان در تذکری به سرپرست شهرداری تهران درباره اختلاف نظر زیباسازی و معاونت حمل و نقل در خصوص پل‌های مکانیزه گفت: به صورت میدانی مشکلی که برای پل مکانیزه درب مسجد النبی هفت حوض مدت هاست به وجود آمده بود مواجه شدم، این شرایط نشانی از یک از هم گسیختگی و عدم انسجام میان مناطق و معاونت‌ها است.

وی افزود: پل‌های مکانیزه باید دائماً تحت نظارت و تعمیر باشند.

اقراریان با اشاره به اینکه در بازیدش از بوستان فدک شاهد حضور اراذل و اوباش در منظر عمومی و در حال استعمال مواد مخدر با قمه و چاقو بوده است. خطاب به سردار رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: خانواده‌ها در این شرایط چطور از بوستان‌های تهران بهره ببرند؟

وی افزود: یک چاقو از اراذل حاضر در پارک فدک گرفته‌ام که تقدیم رئیس پلیس تهران می‌کنم.

اقراریان در توییتر خود نیز نوشته است: مدیریت شهری جدید با همکاری ناجا، بوستان ها را برای خانواده ها امن تر خواهد کرد.

این عضو شورای شهر از عدم همکاری مناسب شهرداری منطقه ۸ با هیئات مذهبی نیز انتقاد کرد و گفت: اهم مشکلات آتش نشانی را به صورت مکتوب تقدیم سرپرست شهرداری می‌کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه