سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

کاهش نسبی دمای هوا در تهران

روند کاهش نسبی دما در استان تهران و افزایش نسبی برخی آلاینده‌ها در نواحی ‌پرتردد ‌پایتخت طی امروز (۴ مرداد ماه) و کاهش غلظت این آلاینده‌ها همزمان با افزایش تدریجی تندی باد تا اواخر وقت ‌پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا

به گزارش خبرگزاری موج، براساس اعلام اداره کل سازمان هواشناسی استان تهران و بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی دو روز آینده در استان تهران آسمانی صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و امروز و فردا (۴ و ۵ مرداد) افزایش نسبی برخی آلاینده‌ها در نواحی ‌پرتردد شهر تهران ‌ مورد انتظار است.

همچنین از بعدازظهر چهارشنبه (۶ مرداد) با نفوذ سامانه بارشی به‌ویژه در ارتفاعات استان به‌تدریج افزایش ابرناکی و گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد. روزهای چهارشنبه و ‌پنجشنبه (۶ و ۷ مرداد) نیز در مناطق غربی و جنوب غربی استان گاهی وزش باد شدید با خیزش موقتی گردوخاک ‌پیش‌بینی می‌شود و به لحاظ دمایی روند کاهش نسبی دمای هوا مورد انتظار است که از چهارشنبه (۶ مرداد) محسوس خواهد شد.

 پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که در صبح امروز (۴ مرداد ماه) افزایش ترافیک صبحگاهی و عدم وزش باد مؤثر باعث تجمع آلاینده‌ها خواهد شد و کیفیت هوا در بیشتر مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار می‌گیرد.

حاکمیت جو نسبتا آرام طی روز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد، علاوه براین احتمال تولید و تجمع آلاینده «ازن» در ساعات بعدازظهر کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق را به همراه خواهد داشت. با افزایش تدریجی تندی باد تا اواخر وقت از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود و به تبع آن کیفیت هوا در بیشتر مناطق در وضعیت قابل‌ قبول قرار خواهد گرفت.

صبح فردا (۵ مرداد ماه) با آغاز تردد خودروها و عدم وزش باد مؤثر کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت. استمرار شرایط پایدار جوی طی روز از پراکندگی آلاینده‌ها جلوگیری می‌کند همچنین با افزایش دما و حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده ازن، در ساعات بعدازظهر بر غلظت این آلاینده افزوده خواهد شد و کیفیت هوا در برخی مناطق کاهش پیدا خواهد کرد.

وزش باد مؤثر تا ساعات پایانی فردا (۵ مرداد ماه)  باعث کاهش غلظت ذرات معلق می‌شود بنابراین برقراری وضعیت قابل‌ قبول در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۶ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۹۹ و کیفیت هوا در محدوده ‌قابل قبول است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه