سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

وقوع رگبار باران در بیش از ۱۰ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اعلام کرد: طی سه روز آینده در برخی استان‌های کشور رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۳۱ تیر) در برخی مناطق هرمزگان، فارس، بوشهر، جنوب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و شرق خوزستان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد با احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه امروز (۳۱ تیر) در استان‌های گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده باران با احتمال رعدوبرق و وزش باد شدید موقت مورد انتظار است، گفت: از فردا تا یکشنبه (۱ تا ۳ مرداد) به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در مناطقی از استان‌های هرمزگان، فارس، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و شرق بوشهر افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: فردا (۱ مرداد) در شمال آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده باران با احتمال رعدوبرق انتظار می‌رود.

به گفته ضیاییان، شنبه و یکشنبه (۲ و ۳ مرداد) در گیلان و برخی مناطق مازندران، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران با احتمال رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه امروز و فردا در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود، خاطرنشان کرد: این شرایط روزهای شنبه و یکشنبه (۲ و ۳ مرداد) در سمنان، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور و دوشنبه (۴ مرداد) در شرق، شمال شرق و جنوب شرق کشور رخ خواهد داد.

ضیاییان همچنین اظهار کرد: از فردا تا یکشنبه (۱ تا ۳ مرداد) دمای هوا بین ۴ تا ۸ درجه در اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر کاهش می‌یابد. همچنین طی پنج روز آینده دریای عمان به‌ویژه مناطق شرقی دریا و از اواخر وقت فردا تا یکشنبه (۱ تا ۳ مرداد) دریای خزر مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱ مرداد) صاف و در بعدازظهر همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۹ سانتیگراد و طی روز شنبه (۲ تیر) نیز صاف و در بعدازظهر همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی امروز و فردا (۳۱ تیر و ۱ مرداد) اهواز با بالاترین دمای ۴۷ و ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای بیشینه ۳۱ و ۳۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه