سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر بهداشت:

میزان مرگ و میر در موج چهارم نصف پیک قبلی بود

وزیر بهداشت افزود: میزان مرگ و میر در موج چهارم به نسبت موارد بستری و سرپایی، نصف پیک قبلی بود و این‌ها از دستاورد‌های نظام سلامت کشور است.

سعید نمکی وزیر بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، سعید نمکی وزیر بهداشت امروز در نشست فرماندهان بسیج سازندگی، به طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و اظهار داشت: هدف ما از اجرای این طرح، جلوگیری از گسترش آتش کرونا در کشور بود.

وی ادامه داد: لازمه اجرای این طرح، ساکن بودن جمعیت بود و از همین رو، با مسافرت‌ها مخالفت کردیم. بنا نداشتیم جمعیت سیال داشته باشیم، ولی این سفر‌ها اتفاق افتاد.

نمکی گفت: برای ما مشخص بود بعد از سفر‌ها با موج جدیدی از بیماری مواجه شویم و این اتفاق افتاد.

وزیر بهداشت با اشاره به شیوع ویروس انگلیسی در کشور، افزود: ویروس انگلیسی توانست در عرض دو هفته اروپا را فلج کند، اما ما اجازه ندادیم این اتفاق در کشور بیافتد.

وی گفت: درمان‌های سرپایی را به شکل گسترده شروع کردیم، کمیته‌های ترخیص را تشکیل دادیم و نهایتاً در این شرایط پیک چهارم را پشت سر می‌گذاریم.

نمکی افزود: میزان مرگ و میر در موج چهارم به نسبت موارد بستری و سرپایی، نصف پیک قبلی بود و این‌ها از دستاورد‌های نظام سلامت کشور است.

وزیر بهداشت ادامه داد: در طرح شهید سلیمانی، به دنبال اهداف جدیدی هستیم که می‌خواهیم از ظرفیت قرنطینه برای جلوگیری از سرگردانی بیماران استفاده کنیم. از همه مهم‌تر در برنامه واکسیناسیون، بتوانیم تمامی گروه‌های هدف را واکسینه کنیم که ظرفیت بسیج برای همکاری در اجرای این برنامه‌ها قابل توجه است.

وی افزود: یکی از آرزو‌های من این است که مهار بیماری کووید با همکاری بسیج محقق شود.

نمکی گفت: به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی گفته‌ام که مبادا عامل کاهش موارد ابتلاء، ما را از ظرفیت همکاری بسیج غافل کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه