سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

حمایت ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در جهت مبارزه با کرونا

سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از حمایت ۲۵۰۰ میلیارد تومانی این بنیاد در جهت مبارزه با کرونا خبر داد.

سید پرویز فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی

به گزارش خبرگزاری موج، سید پرویز فتاح در حاشیه جلسه با رئیس و مسئولان ستاد کرونای شهر تهران با اشاره به همکاری بنیاد مستضعفان با سیستم بهداشت و درمان کشور و ستاد کرونای شهر تهران اظهار کرد: ما از نخستین روزهای شیوع کرونا در کشور، همکاری با ستاد کرونا را آغاز کردیم و طی این مدت سعی کرده ایم با تبعیت از رهبر انقلاب، تحت امر ستاد کرونا برای کمک به مردم و مبارزه با این بیماری باشیم.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه این بنیاد تلاش کرده تا از هیچ کمکی برای پاسخگویی به خواسته‌های ستاد کرونا دریغ نکند، گفت: در نخستین اقدام، بنیاد مستضعفان با تأمین و تجهیز تعدادی آمبولانس و در همراه کردن سه شیفت راننده، آنها را برای خدمت رسانی به مردم در اختیار ستاد کرونا قرار داده است که تا امروز در حال خدمت رسانی هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان از امکانات اقامتی در اختیارش برای مهیا کردن فضای قرنطینه و اسکان کادر درمان استفاده کرده است افزود: این بنیاد علاوه بر اسکان، بدون هیچ محدودیتی تأمین وعده‌های غذایی برخی بیمارستان‌های درگیر را عهده دار شده است.

فتاح با اشاره به تأمین برخی تجهیزات بیمارستانی از سوی بنیاد مستضعفان ادامه داد: در آخرین اقدام انجام شده و به دنبال درخواست وزیر بهداشت، بنیاد مستضعفان تأمین چند دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی و خانگی را بر عهده گرفت.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه کمک‌های بنیاد مستضعفان و همکاری این بنیاد با ستاد ملی کرونا و ستاد کرونای شهر تهران ادامه دار خواهد بود، درخصوص جلسه امروز مدیران بنیاد با مسئولان ستاد کرونای شهر تهران گفت: این جلسه در آستانه میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار به منظور قدردانی از ایثارگری‌های کادر درمان انجام شد و مقرر شد تا در روزهای آینده هدایای ناقابلی از سوی بنیاد برای تقدیر از جانفشانی و تلاش کادر درمانی تقدیم این عزیزان شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ما در بنیاد مستضعفان در حال بررسی برای تأمین تجهیزات مورد نیاز کلینیک ۱۰۰۰ تختخوابی بیمارستان امام خمینی (ره) و دیگر درخواست‌های مطرح شده از سوی ستاد کرونا و وزارت بهداشت هستیم و در حد توان خود از هیچ کمکی برای تأمین این نیازها مضایقه نخواهیم کرد.

فتاح با اشاره به اقدامات غیرمستقیم بنیاد مستضعفان برای مبارزه با کرونا و کاستن از تبعات اقتصادی شیوع کرونا گفت: طبق آخرین آمارها، بنیاد مستضعفان تا امروز بیش از ۲,۵۰۰ میلیارد تومان را برای حمایت از کادر درمان، مردم و کاستن از تبعات منفی کرونا اختصاص داده و البته با توجه به اذن رهبر انقلاب، از هیچ کمکی مضایقه نخواهیم کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه