سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

محسن فرهادی:

اگر اصول بهداشتی رعایت نشود به محدودیت‌ های سختگیرانه بر می‌گردیم

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: اگر اصول بهداشتی رعایت نشود به محدودیت‌های سختگیرانه بر می‌گردیم.

محسن فرهادی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن فرهادی در برنامه تلویزیونی شبکه خبر، افزود: استفاده از ماسک و تهویه مناسب در همه محل‌ها شرط اصلی مقابله با شیوع ویروس کرونا است. بیماری کرونا به دو سه طریق گسترش می‌یابد. فعالیت فهرست گروه شغلی یک و دو آغاز شده و ما باید بیش از پیش پروتکل‌ها را رعایت کنیم.

فرهادی گفت: اگر چند اصل بهداشتی رعایت نشود، ممکن است به محدودیت‌های سختگیرانه برگردیم. تا حدود ۹۰ درصد محدودیت‌ها رعایت شده و همکاری مردم و دستگاه‌های مختلف چشم گیر است.

فرهادی گفت: در واحدهای کسب و کار و ادارات باید تهویه هوا صورت گیرد. دست کم در هر ساعت ۵ تا ۱۰ دقیقه پنجره‌ها را باز کنیم تا هوای تازه وارد فضای کار شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ، افزود: گروه یک ۳۵ درصد مشاغل کشور و گروه دوم بیش از ۴۵ درصد دیگر و در مجموع ۸۰ درصد از انواع صنوف کشور باز است. امیدواریم ۲۰ درصد باقیمانده که هنوز در فهرست غیر ضروری‌ها هستند به فعالیت مشغول نشوند و محدودیت‌ها را رعایت کنند.

فرهادی تاکید کرد: بازرسان وزارت بهداشت پروتکل‌های بهداشتی را در بین مکان‌های مجاز پیگیری می‌کنند.  اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا به عهده تمامی دستگاه‌ها است و رعایت آن الزامی است. طبق مصوبه ستاد همه اتحادیه‌ها و دستگاه‌ها باید یک خط تلفن مجزا برای گزارشات مردمی اعلام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه