سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

محسن فرهادی:

اگر اصول بهداشتی رعایت نشود به محدودیت‌ های سختگیرانه بر می‌گردیم

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: اگر اصول بهداشتی رعایت نشود به محدودیت‌های سختگیرانه بر می‌گردیم.

محسن فرهادی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن فرهادی در برنامه تلویزیونی شبکه خبر، افزود: استفاده از ماسک و تهویه مناسب در همه محل‌ها شرط اصلی مقابله با شیوع ویروس کرونا است. بیماری کرونا به دو سه طریق گسترش می‌یابد. فعالیت فهرست گروه شغلی یک و دو آغاز شده و ما باید بیش از پیش پروتکل‌ها را رعایت کنیم.

فرهادی گفت: اگر چند اصل بهداشتی رعایت نشود، ممکن است به محدودیت‌های سختگیرانه برگردیم. تا حدود ۹۰ درصد محدودیت‌ها رعایت شده و همکاری مردم و دستگاه‌های مختلف چشم گیر است.

فرهادی گفت: در واحدهای کسب و کار و ادارات باید تهویه هوا صورت گیرد. دست کم در هر ساعت ۵ تا ۱۰ دقیقه پنجره‌ها را باز کنیم تا هوای تازه وارد فضای کار شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ، افزود: گروه یک ۳۵ درصد مشاغل کشور و گروه دوم بیش از ۴۵ درصد دیگر و در مجموع ۸۰ درصد از انواع صنوف کشور باز است. امیدواریم ۲۰ درصد باقیمانده که هنوز در فهرست غیر ضروری‌ها هستند به فعالیت مشغول نشوند و محدودیت‌ها را رعایت کنند.

فرهادی تاکید کرد: بازرسان وزارت بهداشت پروتکل‌های بهداشتی را در بین مکان‌های مجاز پیگیری می‌کنند.  اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا به عهده تمامی دستگاه‌ها است و رعایت آن الزامی است. طبق مصوبه ستاد همه اتحادیه‌ها و دستگاه‌ها باید یک خط تلفن مجزا برای گزارشات مردمی اعلام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه