سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

کیفیت هوای تهران ۱۶ آذر ۹۹/ شاخص کیفیت هوا به ۷۷ رسید

وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۷۷ در وضعیت سالم قرار دارد.

شهر تهران از فراز برج میلاد/کیفیت هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، کیفیت هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹ با شاخص ۷۷ در وضعیت سالم قرار دارد. همچنین وضعیت کیفی هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۱۰۰همچنان در شرایط سالم قرار داشته است.

بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوا، وزش باد مؤثر و بارش باران تا صبحگاه روز یکشنبه (۱۶ آذر ۹۹) سبب خواهد شد باوجود افزایش ترافیک، کیفیت هوای شهرتهران در محدوده قابل‌قبول قرار بگیرد.

تداوم این شرایط جوی در طول روز سبب پراکندگی آلاینده‌ها شده و به‌تبع آن کیفیت هوا در وضعیت مطلوب باقی خواهد ماند. با حاکمیت جو ناپایدار همراه با بارش باران و وزش باد تا اواخر وقت یکشنبه پیش‌بینی می‌شود از غلظت آلاینده‌های ناشی از تردد خودروها کاسته شده و کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌قبول قرار بگیرد.

صبح روز دوشنبه (۱۷ آذر ۹۹) در مناطق پرتردد کاهش کیفیت هوا دورازانتظار نخواهد بود که عمدتاً به‌دلیل کاهش تندی باد و تجمع ذرات معلق ناشی از ترافیک صبحگاهی است.

افزایش تندی باد و احتمال رگبار پراکنده در برخی ساعات بعدازظهر پراکندگی آلاینده‌ها را به‌دنبال خواهد داشت. شایان‌ذکر است با وزش باد مؤثر تا ساعات پایانی دوشنبه پیش‌بینی می‌شود کیفیت هوای بیشتر مناطق در محدوده قابل‌قبول قرار بگیرد، هرچند با افزایش ترافیک شامگاهی احتمال می‌رود در برخی مناطق پرتردد برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را شاهد باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه