سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

جو ناپایدار در اغلب مناطق کشور

براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی آخرین وضعیت جوی حاکم بر کشور تشریح شد.

پیش بینی هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس پیش‌بینی نقشه‌های همدیدی و آینده نگری و با توجه و آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی امروز در نوار شمالی کشور رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

همچنین در ساعات بعد از ظهر برای جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان فارس، شمال بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد وضعیت جوی ناپایدار و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود.

در نوار شرقی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، غرب اصفهان و در دامنه های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی نیز در ساعات بعد از ظهر رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود.

یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعدازظهر برای سواحل دریای خزر رگبار و رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد و در ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، جنوب فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، خوزستان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده باران رخ خواهد داد.

بعد از ظهر سه شنبه برای نوار شمالی کشور دامنه های البرز و در استان‌های البرز و تهران و بخش‌هایی از آغاز مرکزی ابرناکی و پارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

در دو روز آینده بارش در جنوب فارس شمال هرمزگان جنوب کرمان جنوب سیستان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

طی سه روز آینده در نیمه شرقی به ویژه در شرق کشور وزش باد شدید ادامه خواهد داشت و در سه روز آینده شرح دریا مهمان روز دوشنبه مرکز خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا در تهران در ۲ روز آینده بین ۳۸ تا ۲۵ درجه سلسیوس پیش‌بینی شده و در روز دوشنبه با کاهش سطح ناپایداری جوی یک درجه در بیشینه و کمینه هوا افزایش دما خواهیم داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه