سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

قبادی دانا مطرح کرد؛

ابتلای کمتر از ۱.۵ درصد از کل مرکز شبانه روزی سازمان بهزیستی به کرونا

رئیس سازمان بهزیستی کل کشور گفت: کمتر از ۱.۵ درصد از کل مرکز شبانه روزی سازمان بهزیستی به کرونا مبتلا شده اند.

تکریم و معارفه رییس سازمان بهزیستی/ وحید قبادی دانا ، رئیس سازمان بهزیستی کشور

به گزارش خبرگزاری موج، وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از ابتدای بهمن ماه سال گذشته تا کنون برای حفاظت از جان مددجویان سازمان بهزیستی که در مراکز شبانه روزی هستند مانند سالمندان، معلولان جسمی حرکتی و ذهنی، بیماران روانی مزمن و همچنین فرزندانی که در مراکز نگهداری به سر می برند تلاش شده است.

وی گفت: برای مقابله با شیوع کرونا نیز تاکنون اقدامات زیادی انجام شده به طوری که کمتر از ۱.۵ درصد از کل مرکز شبانه روزی این سازمان آلوده به ویروس کرونا شده‌اند.

قبادی دانا گفت: شرایط مناسبی برای نگهداری از بیش از ۵۰ هزار معلول و سالمند و ۱۰ هزار کودک بی سرپرست فراهم شده بطوریکه بیش از ۲۰ هزار پرسنل در این مراکز شامل مددکاران، پرستاران، بهیاران و کادری که در مراکز شبانه روزی هستند،به خدمت رسانی مشغول اند.

قبادی دانا ادامه داد: با مساعدت بنیاد مستضعفان همچنین ۵۰۰ هزار تومان به هریک از این افراد و پرسنل اختصاص داده شده که در کارت آنها شارژ شده و این افراد از بهمن ماه تاکنون به طور ویژه ای در بحث مقابله با کرونا به صورت شبانه روزی خدمت‌رسانی کرده‌اند.

قبادی دانا گفت: در برخی از کشورها ،متولیان امور سالمندی و معلولان حتی مراکز فعالیت خود را ترک کرده یا به گونه‌ای آمار تلفات انسانی بالا گزارش شده است اما در کشور ما که برای سالمندان شان و منزلت قائل هستیم نتایج خوبی را شاهد بوده ایم .

رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم تا کنترل کامل بیماری کرونا و مهار آن، جان این افراد به خطر بیفتد.

وی به آغاز پویش همدلی مومنانه در بهبود وضعیت معیشتی مردم اشاره کرد و گفت: برای بهبود وضعیت معیشتی مددجویان تلاش خود را صرف خواهیم کرد و مردم می‌توانند برای کمک به همنوعانشان که تحت پوشش بهزیستی هستند کمک ها را به حساب سازمان واریز کنند تا به شکل شفاف به دست آنها برسد.

وی گفت: گزارش این کمک ها نیز به اطلاع مردم خواهد رسید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه