سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان/ ابتلای بیش از ۲.۴ میلیون نفر

طبق آخرین آمارها تاکنون ۲ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۹۰۲ نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۲ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۹۰۲ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۱۷۰ هزار و ۴۵۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۶۵۲ هزار و ۷۸ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان، با افزایش ۲۸ هزار و ۶۴۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۷۹۲ هزار و ۹۱۳ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۴۲ هزار و ۵۱۷ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

کشور اسپانیا که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد، با افزایش یک هزار و ۵۳۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۲۰۰ هزار و ۲۱۰ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۲۰ هزار و ۸۵۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور ایتالیا به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۲ هزار و ۲۵۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۱۸۱ هزار و ۲۲۸ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۲۴ هزار و ۱۱۴ ایتالیایی جان خود را از دست داده‌اند.

کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس نیز به‌ترتیب با ۱۵۵ هزار و ۳۸۳، ۱۴۷ هزار و ۶۵ و ۱۲۴ هزار و ۷۴۳ مبتلا در رده‌های چهارم تا ششم جهان قرار گرفته‌اند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آلمان، اسپانیا و چین به‌‌ترتیب با ۹۵ هزار و ۲۰۰، ۸۰ هزار و ۵۸۷ و ۷۷ هزار و ۱۲۳ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

امار کرونا

کرونا در جهان

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه