سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سردار رحیمی:

۲۷۰ نفر از خرده فروشان حرفه ای مواد مخدر دستگیر شدند

رئیس پلیس پایتخت گفت: ماموران پلیس طی سه روز گذشته با حضور در مخفیگاه خرده فروشان مواد مخدر ۲۷۰ نفر از خرده فروشان حرفه‌ای مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند.

نشست خبری سردار رحیمی رییس پلیس پایتخت - ۱۱ آبان ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار حسین رحیمی ،  رئیس پلیس پایتخت در اجرای دومین مرحله از طرح ظفر که پیش از ظهر امروز (۲۱ آبان) در مقر پلیس پایتخت برگزار شد، اظهار کرد: همکاران من در پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با استفاده از منابع اطلاعاتی و شگردهای خاص از حدود یک ماه پیش اقدامات خود برای شناسایی و برخورد با قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر را آغاز کردند.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز با همکاری مقام قضایی ۲۰۰ حکم قضایی برای ورود به ۲۰۰ مخفیگاه خرده فروشان مواد مخدر صادر شده و ماموران پلیس طی سه روز گذشته با حضور در این اماکن ۲۷۰ نفر از خرده فروشان حرفه‌ای مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند.

به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از این ۲۷۰ خرده فروش دستگیر شده بالغ بر ۳۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح ۹۰۰ معتاد متجاهر نیز جمع‌آوری شدند گفت:‌ بعد از اجرای طرح ویژه پلیس در مناطقی نظیر شوش و هرندی برخی از خرده فروشان مواد مخدر به خانه‌ها و نقاط دیگری کوچ کردند و به تبع آن معتادان متجاهر نیز ممکن است در نقاط دیگری فعال شوند که ما دست از سر اینها بر نمی‌داریم و طبق قولی که به مردم داده‌ایم با آنان برخورد خواهیم کرد.

سردار رحیمی با بیان اینکه ۱۵ خانه در اجرای طرح ظفر ۲ در آستانه پلمب هستند، گفت: در اجرای این طرح ۱۱ دستگاه خودروی سواری توقیف شدند و ۱۵۵ فقره انواع آلات و ادوات مصرف و توزیع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۱۵ تن مواد مخدر در پایتخت کشف شد، خاطرنشان کرد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان دهنده افزایش ۴۲ درصدی کشفیات است و این نشان می‌دهد که ما اجازه ندادیم که حداقل ۱۵ تن مواد مخدر به دست مصرف کننده برسد.

وی در مورد دیگر کشفیات طرح ظفر ۲ نیز گفت: ۵۰۰ کیلوگرم قرص متادون و مقادیری داروی روان گردان و غیر مجاز نیز در این طرح کشف و ضبط شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه