سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سردار رحیمی خبر داد؛

هشدار پلیس به موتورسیکلت سواران/ توقیف موتور در انتظار متخلفان

رئیس پلیس پایتخت گفت: ۸ مورد تخلف وجود دارد که اگر موتورسیکلت‌سواران مرتکب این تخلفات شوند، موتورشان توقیف، با آنها برخورد و همچنین اعمال قانون می‌شوند و موتورسیکلت این افراد را به پارکینگ منتقل می‌کنیم.

بیست و هفتمین مرحله از اجرای طرح رعد/ حسین رحیمی

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار حسین رحیمی ،  رئیس پلیس پایتخت قبل از ظهر امروز (شنبه ۱۱ آبان) در جمع خبرنگاران درخصوص جزئیات طرح ساماندهی موتورسیکلت‌سواران پایتخت گفت: طرح ساماندهی موتورسیکلت‌سواران پایتخت از سه‌شنبه این هفته اجرا خواهد شد.

وی افزود: ۸ مورد تخلف وجود دارد که اگر موتورسیکلت‌سواران مرتکب این تخلفات شوند، موتورشان توقیف، با آنها برخورد و همچنین اعمال قانون می‌شوند و موتورسیکلت این افراد را به پارکینگ منتقل می‌کنیم.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: این ۸ مورد عبارتند از حرکت در جهت مخالف در خیابان‌ها، حرکت در خطوط ویژه، حرکت در پیاده‌روها، عبور از چراغ قرمز، همراه نداشتن مدارک، نداشتن پلاک، مخدوش بودن پلاک و حرکت‌های نمایشی مانند تک‌چرخ و ...

سردار رحیمی اظهار کرد: اگر موتورسیکلت سواری یکی از این ۸ مورد تخلف را انجام دهد، موتورسیکلت توقیف، به پارکینگ منتقل و اعمال قانون می‌شود.

وی گفت: پنج تخلف دیگر هم وجود دارد که اگر موتورسیکلت‌سواری به آن تخلفات مرتکب شود، اعمال قانون می‌شود ولی به پارکینگ منتقل نمی‌شود.

رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: این پنج تخلف عبارتند از پوشاندن پلاک با قفل، پوشاندن پلاک با طَلق، حمل بارهای نامتعارف، عدم استفاده از کلاه ایمنی استاندارد و ایستادن روی خط عابر پیاده.

سردار رحیمی بیان کرد: بیش از ۴۵ درصد کشته‌ها در پایتخت از ابتدای سال تاکنون مربوط به موتورسیکلت‌سواران بوده است.

وی عنوان کرد: پلیس مخالف استفاده از موتورسیکلت نیست ولی به موتورسیکلت‌سواران هشدار می‌دهند که قانونمند رفتار کنند در غیر این صورت با آنها برخورد جدی خواهد شد.

رئیس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی موتورسیکلت‌سواران با همکاری پلیس راهور و کلانتری‌ها، از ابتدای سه‌شنبه این هفته اجرا می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • علی

    یا رییس پلیس دروغ میگه یا مامورینی ک موتور الکی توقیف میکنن از دستورات رییسشون اطاعت نمیکننو هرکاری دوست دارن میکنن..اصلا ب هیچ کدام از این قانونها احترام نمیزارن مامورین. وقتی مامور قانون خودش ب قانون احترام نمیزاره چ انتظاری از مردم دارید.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه