سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

پیش بینی وضعیت آب و هوای کشور در چند روز آینده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: امروز در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌ و بختیاری، برخی مناطق استان‌های فارس، اصفهان، جنوب خوزستان و بوشهر، غرب کرمان و هرمزگان و یزد رشد ابر و رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

بارش باران پاییزی در تهران

به گزارش خبرگزاری موج  صادق ضیائیان ،  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی گفت: طبق آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی این هفته در غالب مناطق نیمه شمالی کشور، جوی آرام و پایدار حاکم است.

وی افزود: امروز( جمعه ۱۷آبان) در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌ و بختیاری، برخی مناطق استان‌های فارس، اصفهان، جنوب خوزستان و بوشهر، غرب کرمان و هرمزگان و یزد رشد ابر و رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در ادامه گفت: فردا (۱۸آبان) نیز در جنوب و شرق استان‌ فارس، جنوب و غرب یزد، بوشهر، هرمزگان، کرمان و جزایر مرکزی و شرقی خلیج فارس این وضعیت جوی  ادامه خواهد داشت و روز یکشنبه (۱۹آبان) به جزایر مرکزی و شرقی، جنوب کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان خواهد رسید.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درادامه گفت: شدت بارش از اوایل امشب (۱۷آبان) تا اواخر وقت روز شنبه در استان‌های هرمزگان، جنوب کرمان و فارس پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای روز دوشنبه ( ۲۰آبان) در اکثر مناطق کشور آسمان صاف و در سیستان و بلوچستان و کرمان وزش باد شدید پیش‌بینی میشود، اظهار کرد: با توجه به پایداری هوا در طول هفته آینده برای شهرهای صنعتی و پر جمعیت واقع در نیمه شمالی کشور، افزایش غلظت آلاینده‌ها، غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در خصوص وضعیت جوی خلیج فارس و تنگه هرمز طی دو روز آتی گفت: در روز شنبه و یکشنبه (۱۸ و ۱۹ آبان) شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

وی در ادامه اظهار کرد: از روز یکشنبه (۱۹آبان) تا روز سه‌شنبه (۲۱ آبان) در جنوب شرق کشور شاهد کاهش دما تا ۳ درجه سانتیگراد خواهیم بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درخصوص پیش‌بینی آب‌وهوای استان زلزله‌زده آذربایجان شرقی طی دو روز آینده گفت: آسمان آذربایجان شرقی فردا و پس‌فردا (۱۸و ۱۹ آبان‌ماه) صاف همراه با وزش باد و غبار محلی با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران طی این دو روز صاف همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات با افزایش آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود. کمترین دما در این دو روز ۹ درجه سانتیگراد و بیشترین دما ۱۹ درجه سانتیگراد خواهد بود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه