سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

کیفیت هوای تهران در ۸ آبان ۹۸ سالم است

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۹۳ در شرایط سالم قرار دارد.

کیفیت هوای تهران/ هوای پاک

به گزارش خبرگزاری موج، لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از آخرین وضعیت کیفی هوای تهران چهارشنبه ۸ آبان ۹۸ خبر داد و اظهار کرد: کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۸۵ در وضعیت سالم قرار داشت و همچنین وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۹۳ در شرایط سالم قرار دارد.

نظری گفت: نتایج پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که در صبح روز چهارشنبه (۸ آبان ۹۸) در اکثر مناطق پایتخت شرایط نامطلوب برقرار خواهد بود که عمدتاً ناشی از افزایش تردد خودروها و کاهش سرعت باد همراه با آسمان نیمه ابری در نخستین ساعات روز است.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: در طی روز نیز با افزایش میزان ناپایداری جو، افزایش نسبی سرعت باد در برخی ساعات بعدازظهر همراه با رگبار پراکنده، شرایط برای پراکندگی آلاینده ها فراهم شده که برقراری شرایط سالم در اکثر مناطق را به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد: وزش باد تا ساعات پایانی چهارشنبه ادامه خواهد داشت که به تبع آن اکثر مناطق در شرایط مطلوب به سرخواهند برد، هرچند در برخی مناطق پرتردد احتمال برقراری شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: این شرایط جوی تا صبح روز پنجشنبه (۹ آبان ۹۸) ادامه خواهد داشت و پیش بینی می‌شود که از غلظت آلاینده‌ها نسبت به روز قبل کاسته شود.

نظری اظهار کرد:همچنین با کاهش سرعت باد در برخی ساعات بعدازظهر و کاهش ابرناکی، پراکندگی آلاینده ها محدود خواهد بود.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان گفت: بنابراین با کاهش میزان ناپایداری جوی در اواخر وقت پنجشنبه و افزایش حجم ترافیک، تجمع ذرات معلق و کاهش موقتی کیفیت هوا در اکثر مناطق پایتخت دور از انتظار نخواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه