سرخط خبرها
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می‌شوند
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

حضور زنان دربخش های مدیریتی منجر به کاهش فساد می شود / برای قانون حمایت از معلولان ۱۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شد

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت : حضور زنان به سلامت نهادهای عمومی کمک می کند و دربخش های مدیریتی منجر به کاهش فساد و فراهم شدن فضایی سالم تر در حوزه های کاری می شود.

نشست-هم-اندیشی-مشاور-امور-زنان-و-خانواده-و-بانوان-مدیر-کل-ستادی-و-سازمان-های-تابعه-با-شریعتمداری-اسفند-ماه-97-12
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج،  محمد شریعتمداری بعد از ظهر امروز چهارشنبه هشتم اسفند در نشست هم اندیشی مشاورامورزنان و خانواده و بانوان مدیر کل ستادی و سازمان های تابعه، ضمن تبریک فرارسیدن ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن گفت:در وصف فاطمه زهرا (س) بسیار گفته و نوشته شده است. اگر بر سجایای اخلاقی ایشان تمرکز کنیم در می‌یابیم که الگوی تمام نمایی برای یک انسان کامل و نه فقط برای جامعه بانوان است. همچنان که امام (ره)  فرموده اند  «از دامن زن، مرد به معراج می‌رود» و این گواه حضور زنان بزرگ در تاریخ است و نمونه آن را در جامعه خود دیده‌ایم. شهدای گرانقدر ما از دامان مادران به اوج فضیلت‌ها دست یافته‌اند.

وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی به حضور چشمگیر زنان در عرصه‌های مبارزاتی در مقاطع تاریخی مختلف و ایفای نقش اساسی آنها در دوران پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: جایگاه واقعی زنان در ساخت جامعه را نباید دست کم گرفت و باید از زنان جامعه کار وکارگر حمایت بیشتری شود. چرا که بالغ بر ۵۰ درصد جامعه دانش آموختگان ما زنان هستند. شمار بسیاری از این زنان مشغول به کار هستند. ۷۴ درصد از جامعه زنان شاغل دانش آموخته در بخش خصوصی مشغول به کار هستند. در عرصه‌های پژوهش، فناوری و... نیز شاهد حضور زنان پیشتاز هستیم.

شریعتمداری با اظهار تاسف با بیان اینکه هنوز هم در برخی جوامع، زنان از حقوق اولیه برای تعیین سرنوشت خود برخوردار نیستند، عنوان کرد : در درصد مدیریتی زنان رشد خوبی داشته‌ایم و در دنیا جایگاه روبه رشدی داریم و در منطقه نیز در رتبه بالا قرار داریم در حالی که درصد مدیریتی زنان در کشورهای دیگر هم بسیار بالا و ۵۰ درصدی نیست.
شریعتمداری درباره تزاحمی که در دفاع از حقوق کارگر و استمرار کار وجود دارد خاطر نشان کرد: باید کاری کنیم که این تزاحم از بین برود و به گونه‌ای عمل کنیم که کار به عنوان یک اصل مدنظر قرار بگیرد. از زنان در جامعه کار و کارگری نیز باید به طور جدی حمایت کنیم و جامعه کارآفرینان از به کارگیری زنان فرار نکنند.
 وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با قانون حمایت از معلولان اضافه کرد: برای قانون حمایت از معلولان رقم ۱۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده، هزار میلیارد تومان مصوب شد که باعث می‌شود نتوانیم شاهد اجرای کامل قانون باشیم.

عالی ترین مقام وزارت کار در در خاتمه افزود: با توجه به پیشنهادات این جلسه حضور یک نفر از بانوان در کمیته‌های انتصابات ضروری است که میتواند از سوی مقام اجرای هر سازمان پیشنهاد شود. ضمن آنکه در کمیته‌های انتصابات زیرمجموعه‌های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی  نیز باید این اتفاق بیافتد، تا شاهد به کارگیری بیشتر زنان توانمند باشیم .

بر پایه این گزارش در پایان این نشست وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از زنان و بانوان فعال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وسازمان های تابعه این وزارتخانه با اهدای لوح تقدیر به عمل آورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه