سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

کیفیت هوای تهران در ۱۹ بهمن ۹۷ ناسالم است

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۱۳۰ در وضعیت ناسالم قرار دارد.

کیفیت هوای تهران / آلودگی هوا

لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، از آخرین وضعیت کیفی هوای تهران در جمعه ۱۹بهمن ۹۷ خبر داد و اظهار کرد: کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۱۳۶ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار داشت و همچنین وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۱۳۰ همچنان در وضعیت ناسالم قرار دارد.

وی گفت: پیش بینی های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده تداوم شرایط جوی نسبتا پایدار در صبحگاه روز جاری (جمعه) می باشد و به تدریج از بعدازظهر بر میزان ناپایداری جوی افزوده خواهد شد که افزایش میزان ابرناکی و وزش باد (با بزرگی بین ۳ تا ۴ متربرثانیه) را در برخی ساعات به دنبال خواهد داشت.

نظری افزود: این وضعیت جوی کمابیش تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و برای برخی ساعات وزش باد و در شبانگاه بارش پراکنده باران انتظار می رود. همچنین تا روز آینده دما روند کاهشی خواهد داشت.

وی بیان کرد: بر طبق نتایج پیش بینی کیفیت هوا، طی روز جاری شرایط نامطلوب کیفی هوا (به ویژه برای گروه های حساس) در بیشتر مناطق شهر تهران برقرار خواهد بود و انتظار می رود به تدریج از بعدازظهر از غلظت آلاینده های تجمع یافته در روزهای پیشین کاسته گردد.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان گفت: بر این اساس همراه با افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی تا روز آینده، شرایط کیفیت هوای پایتخت به سمت بهبودی سوق پیدا خواهد کرد و احتمال می رود وضعیت کیفی هوای بیشتر مناطق شهر تهران در روز شنبه در محدوده مرزی بین شرایط سالم و ناسالم برای گروه های حساس قرار گیرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه