سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

انتقاد امانی از بودجه نامناسب برای مدیریت آب‌های سطحی

یک عضو شورای شهر در مورد ساماندهی آبهای سطحی در صحن علنی شواری شهر تهران به مدیریت نا صحیح مدیریت شهری انتقاد کرد و گفت به دلیل بودجه نامناسب اجرای پروژه‌های این حوزه پیشرفت چشمگیری نداشته است.

شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج، شهربانو امانی در نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، در تذکری در مورد ساماندهی آبهای سطحی، گفت: یکی از مباحث مهم در موضوع آب، مساله‌ مدیریت آبهای سطحی است. با توجه به اطلاعات کسب شده در این مورد طرح عملیاتی و اجرایی وجود دارد اما به دلیل بی توجه و اختصاص بودجه نامناسب اجرای پروژه‌های این حوزه پیشرفت چشمگیری نداشته و در بعضی از مواقع متوقف شده است.

شهربانو امانی گفت: در این راستا با توجه به اهمیت ایمنی شهر و لزوم ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و محیط زیست لازم است توجه کافی و عملی به مدیریت آب های سطحی صورت گیرد. موضوع دیگر که به قدر کافی توجه لازم به آن نشده است حفظ سرمایه‌ها و نگه داشت تاسیسات است. در حال حاضر کانال و تاسیسات موجود بیش از ده هزار میلیارد تومان ارزش دارد که در اثر بی توجهی در طی سالیان گذشته در معرض آسیب و تخریب قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع نگهداشت شبکه اصلی مدیریت آب‌های سطحی شامل حفاظت، ترمیم، مرمت، نگهداری و بهره برداری، قطعا موضوعی تخصصی است. در صورتی که در بهترین حالت لایروبی و تمیز کردن آنها مد نظر قرار گرفتند. این اقدامات کافی نیستند و موجب هدر رفت سرمایه‌های موجود می‌شود. نگه داشت باید به صورت کاملا تخصصی انجام شود.

امانی تاکید کرد: با اقداماتی چون پایش، حفظ حریم، جلوگیری از دخل و تصرف توسط سایر ارگان‌ها، نگهداری و ترمیم و مرمت، مجاری و تاسیسات باید در دستور کار حوزه فنی عمرانی قرار گیرد، لذا درخواست می‌کنم در اجرای ماده ۷۳ قانون شوراها مراتب را به شهردار تهران انتقال دهید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه