سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

در ادامه بازدیدهای شبانه؛

وزیر بهداشت از سه بیمارستان تهران بازدید کرد

وزیر بهداشت در ادامه بازدیدهای شبانه خود از مراکز درمانی پایتخت از بیمارستان‌های لقمان حکیم، مهدیه و شهدای گمنام تهران بازدید کرد.

وزیر بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، حسن هاشمی وزیر بهداشت از پروژه‌های عمرانی بیمارستان لقمان حکیم شامل کلینیک ویژه و بخش‌های بستری، طرح توسعه اورژانس همچنین محل ساخت بیمارستان جدید لقمان بازدید کرد. پروژه ساخت کلینیک ویژه و بخش‌های بستری بیمارستان لقمان حکیم در زمینی به مساحت ۷۷۸ متر مربع و زیربنای ۸۲۷۲ متر مربع در ۱۰ طبقه در حال ساخت است و در حال حاضر ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. طرح توسعه اورژانس این بیمارستان نیز در زمینی با زیربنای ۱۶۰۰ متر مربع در ۵ طبقه در حال انجام است که شامل ۱۷ تخت جدید اورژانس و ۳۴ تخت مراقبت‌های ویژه (ICU) می‌شود. 

وزیر بهداشت با حضور در بیمارستان مهدیه واقع در منطقه شوش، از بخش‌های اورژانس، نوزادان، اتاق عمل سرپایی، اورژانس زنان، مراقبت‌های ویژه نوزادان NICU، ۵، اتاق عمل جنرال، واحدهای اختصاصی زایمان (LDR)، کلینیک در حال ساخت و محل ساخت بیمارستان جدید مهدیه بازدید کرد. یکی از ویژگی های بیمارستان مهدیه وجود ۴۵ تخت بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) و ۱۵ تخت در بخش نوزادان است و سالانه حدود ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ زایمان در این بیمارستان انجام می‌شود همچنین بیمارستان مهدیه دارای ۱۲ واحد اختصاصی زایمان یا LDR است.

در منطقه شوش تهران، ۷۰۰ هزار نفر جمعیت و ۸۰ هزار نفر اتباع خارجی زندگی می‌کنند و وزیر بهداشت دستوراتی را در جهت توسعه و بهسازی اورژانس و تسریع در تکمیل کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه صادر کرد.

هاشمی همچنین در نخستین ساعات بامداد امروز از بخش‌های دیالیز، اورژانس و بخش ICU بیمارستان شهدای گمنام در جنوب تهران بازدید کرد.

در پایان بازدید از بیمارستان شهدای گمنام، جلسه ای با حضور رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیران این بیمارستان برگزار و مهمترین مشکلات آن بررسی شد. 

به گزارش وبدا، هفته آینده، نشستی با حضور وزیر بهداشت، معاونان وزارت بهداشت، رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و روسای شش بیمارستان لقمان حکیم، شهدای گمنام، مهدیه، امام حسین(ع)، شهدای تجریش و شهید مدرس تهران به منظور رفع مشکلات این بیمارستان‌ها برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه