آخرین وضعیت آب و هوایی کشور در دو روز آینده

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت آب و هوایی کشور در دو روز آینده خبر داد.

احمد وظیفه

به گزارش خبرگزاری موج، احد وظیفه درباره آخرین وضعیت آب و هوایی کشور در دو روز آینده گفت: طی امروز بارش‌های پراکنده‌ای در غرب و در بعد از ظهر در شمال غرب و غرب سواحل خزر پیش بینی می‌شود. در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۱۵ و ۱۶ آبان) نیز در غرب کشور و سواحل خزر رگبار پراکنده باران رخ خواهد داد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: پتانسیل افزایش آلودگی هوا در سه روز آینده در شهرهای صنعتی وجود دارد.

وی همچنین درباره پیش بینی وضعیت جوی تهران در ۴۸ ساعت آینده، گفت: آسمان تهران در روز دوشنبه صاف و همراه با غبار صبحگاهی پیش بینی می‌شود. همچنین در بعد از ظهر افزایش ابر دور از انتظار نیست.  بیشینه دما در این روز ۲۳ و کمینه آن ۱۴ درجه سانتیگراد خواهد بود.

وظیفه در پایان اظهار کرد: در روز سه‌شنبه نیز برای این استان آسمانی کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی پیش بینی شده است. دمای هوا در خنک‌ترین ساعت به  ۱۴ درجه و در گرمترین ساعت به ۲۴ درجه سانتیگراد می‌رسد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه