سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی از اماکن تاریخی و گردشگری سنندج

احمدی پور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی از عمارت خسروآباد، مشیر دیوان و روند احداث هتل لاله و فاز دوم هتل شادی سنندج بازدید کرد.

زهرا احمدی

به گزارش خبرگزاری موج، زهرا احمدی پور، امروز دوشنبه (۲ تیر) در سفر به استان کردستان با همراهی مسوولان استانی، از اماکن تاریخی سنندج همچون عمارت خسروآباد، عمارت مشیر دیوان، روند احداث هتل لاله و فاز دوم هتل شادی سنندج بازدید کرد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی کردستان در بازدید از روند احداث هتل لاله سنندج، اظهار کرد: هتل لاله سنندج در زمینی به مساحت 34 هزار متر و با زیربنای 32 هزار متر در حال احداث است.

آرمان وطن دوست افزود: این هتل دارای 116 اتاق و 300 تخت است و عملیات احداث مجدد آن از سال 93 شروع شده است. این پروژه 25 میلیارد تومان تسهیلات دارد که تاکنون هفت میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی کردستان ادامه داد: 12 میلیارد تومان نیز آورده شخصی است که در حال حاضر پروژه 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در خصوص فاز دوم هتل شادی نیز اظهار کرد: این هتل در چهار هزار متر ساخته می شود که در حال حاضر 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وطن دوست افزود: برای این پروژه 21.5 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است که تاکنون 10 میلیارد تومان آن پرداخت شده و 7 میلیارد تومان نیز آورده شخصی بوده است.

احمدی پور همچنین امروز از عمارت‌های خسروآباد و مشیر دیوان سنندج و کارگاه‌های آموزشی صنایع دستی این دو مکان بازدید کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه