سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

توانمندسازی زنان و دختران از ضروریات تحقق توسعه پایدار است

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تحقق توسعه پایدار باید زنان و دختران توانمندی داشته باشیم.

GRAt90CtYmTD

به گزارش خبرگزاری موج، صبح امروز مهناز احمدی درسومین همایش یاس مهربانی که به مناسبت گرامی داشت سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) درسالن حجاب تهران برگزار شد، با تبریک سالروز میلاد دخت نبی اکرم(ص) اظهارکرد: ولادت حضرت زهرا(س) تنها فرصتی است که بانوان می توانند مطالبات خود را با مسئولین مطرح کنند.

وی افزود: ارائه مقالات و چاپ کتاب با موضوع شخصیت حضرت زهرا (س) از جمله فعالیت های دفتر امور زنان درسالهای اخیر است و در سال جاری نیز فراخوان تجارب مدیریت زنان ازجمله برنامه های این دفتر است که قرار است در قالب کتاب چاپ شود.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آیات قرآن که در شان اهل بیت(علیه السلام) آمده است، تصریح کرد: ابعاد شخصیت حضرت زهرا(س) بسیار گسترده است و شناسایی آن نیاز به تعمق و ژرف اندیشی دارد.

وی گفت: حضرت زهرا(س) سرآمد زنان عالم است و باید تلاش کنیم همواره الگو و اسوه نوجوانان و جوانان قرار گیرد.

احمدی سخاوت، عبادت خالصانه، حیا، عفت، مبارزات سیاسی و اجتماعی را از جمله ویژگی های حضرت زهرا(س) دانست و خاطر نشان کرد: عبادت خالصانه حضرت زهرا(س) نه از باب تکلیف بلکه از باب شناخت و معرفت به خداوند بوده است وایشان الگوی کامل حیا و عفت برای جامعه زنان است و مبارزات سیاسی ایشان حجتی برای فعالیت های سیاسی زنان درجامعه است .

وی افزود: اگر قراراست درکشوری توسعه پایدار اتفاق بیفتد زنان باید درکنار مردان در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به فعالیت بپردازند و تنها با مشارکت زنان است که توسعه پایدار محقق می شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر زنان وزارت آموزش و پرورش بسترسازی برای فعالیت زنان درجامعه را از جمله فعالیت های دفتراموز زنان دانست و تصریح کرد: افزایش پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل، ارتقای وضعیت بهداشتی، آسیب شناسی، آموزش حقوق و تکالیف دانش آموزان را از جمله طرح هایی است که با هدف توانمندسازی و ارتقای آگاهی زنان و دختران در سال های اخیر انجام شده است.

احمدی تصریح کرد: دانایی و آگاهی کلید توسعه است، بنابراین با اجرای طرح های مختلف و توانمندسازی زنان و دختران می توان اهداف توسعه پایدار را محقق کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه