سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی:

تشکیل۱۴۷کلاسزیر ۵نفر۸۰۰ برای بازمانده از تحصیل در آذربایجان غربی

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی از تشکیل ۱۴۷ کلاس زیر پنج نفر برای ۸۰۰ بازمانده از تحصیل در مناطق محروم این استان خبر داد.

سیدمصطفوی

به گزارش خبرگزاری موج، فریدون سید مصطفوی اظهارکرد: ۳۱۹ نفر از این تعداد در دوره ابتدایی، ۱۱۰ نفر در دوره اول متوسطه و بقیه در دوره دوم متوسطه مشغول تحصیل شدند. 
وی ادامه داد: امسال در راستای بهره مندی همه دانش آموزان از عدالت آموزشی، هیچ کلاسی در این استان بدون معلم و هیچ دانش آموزی بدون کلاس نخواهد بود. 
سید مصطفوی با بیان اینکه این استان به بیش از پنج هزار کلاس درس نیاز دارد تا از تراکم کلاس ها و مدرسه ها کاسته شود، اظهار کرد: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار بر اساس برنامه ششم توسعه در طول پنج سال آینده در اختیار آموزش و پرورش این استان قرار می گیرد که ۶۳ درصد کل بودجه توازن بخشی استان به شمار می رود و در طول سال های پس از انقلاب اسلامی بی نظیر است. 
وی درباره برنامه های آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید افزود: تفویض اختیار به شوراهای مدسه ها با هدف تمرکززدایی در دستور کار قرار دارد. 
وی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش بر اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد، اظهار کرد: مهارت آموزی دانش آموزان یک راهبرد اصلی و تربیت دانش آموزانی سخت کوش انتظار به حق جامعه از آموزش و پرورش است. 
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی درباره برنامه های پیش بینی شده برای ارتقای کمی و کیفی خدمات ارائه شده در سال تحصیلی جدید نیز گفت: تحقق سند تحول بنیادین به ارتقا کمی و کیفی این خدمات منجر می شود. 
گفتنی است: آذربایجان غربی دارای چهار هزار و ۸۰۰ مدرسه با ۲۵ هزار کلاس درس است؛ ۳۰ درصد مدارس این استان فرسوده بوده و مشکل کمبود مدرسه در مساکن مهر و گلمان ارومیه از عمده ترین مشکلات این حوزه است. 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر