سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امورخیریه گیلان خبر داد:

طرح مهرتحصیلی در استان گیلان برگزار شد

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امورخیریه گیلان: طرح مهر تحصیلی باهدف کمک به دانش آموزان بی بضاعت و محروم و از محل نیات واقفین در گیلان برگزار شد.

مهر تحصیلی

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، محمد قاسم پور  هدف از اجرای این طرح را کمک به دانش آموزان نیازمند بیان کرد و افزود: اجرای این طرح سبب اجرای روشی مشخص برای کمک به دانش آموزان نیازمند شده و از اعمال سلیقه های شخصی جلوگیری می کند.

وی تصریح کرد: در این طرح موضوعاتی از قبیل خرید لوازم التحریر دانش آموزان بی بضاعت، پرداخت هزینه تحصیلی دانش آموزان، در دستور کار قرار داشت که امسال ۴۸۹ بسته تحویل این دانش آمزان شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امورخیریه گیلان با اشاره به این که طرح مهر تحصیلی در آغاز سال تحصیلی و در راستای اجرای نیت واقفان برگزار می شود ، افزود:  طرح مهر تحصیلی از محل درآمد که دارای موقوفات مرتبط و درآمدزا هستند با هدف تجلیل از واقفان و ایجاد وقف های جدید، صورت پذیرفت.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امورخیریه در پایان با بیان اینکه در این طرح اولویت هایی در نظر گرفته شده است، افزود: دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، مناطق محروم و روستایی، ایتام و دانش آموزان مستمند شرکت کننده در برنامه های قرآنی در اولویت دریافت این تسهیلات و خدمات بودند . 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه