سرخط خبرها
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است
  • رونمایی از اپلیکیشن نیرومند/ دانش‌آموزان، سفیران فرهنگ مصرف صحیح انرژی
  • افزایش ۶۶۸ مگاواتی ظرفیت تولید برق در هفته گذشته
  • هرمز برای آمریکا گران تمام شد
  • بزرگ‌ترین پایگاه داده اقتصادی کشور ایجاد شد
  • هشدار سازمان امور مالیاتی درباره پیامک‌های جعلی دریافت گواهی امضا
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان؛

۴۵ طرح گردشگری در آذربایجان‌شرقی در دست اجرا است

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌شرقی گفت: اکنون ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری در این استان در دست اجرا است و عملیات اجرایی آنها با سرعت مناسب ادامه دارد.

میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، احمد حمزه زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، مجموع حجم سرمایه گذاری برای طرح های یاد شده را ۵۵ هزار میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: تلاش می کنیم تمام این طرح های زیرساختی تا پایان سالجاری به بهره برداری برسد.

به گفته وی تا به امروز ۲۰ هزار میلیارد ریال در اجرای این طرح ها سرمایه‌گذاری انجام شده و پیگیری بهره‌برداری از همه این پروژه‌ها با جدیت ویژه‌ای ادامه می‌ یابد.

حمزه زاده تدوین بسته های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای ۵۰ نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی را از جمله اقدامات مهم میراث فرهنگی استان بیان کرد و ادامه داد: در کنار افتتاح ۴۵ طرح زیرساختی گردشگری و نیز سه طرح زیرساختی صنایع‌ دستی زمینه اشتغال یکهزار و ۵۰۰ نفر به‌ طور مستقیم ایجاد خواهد شد.

وی توجه به توسعه سرمایه گذاری ها را از ملزومات تحقق هدف‌گذاری برای افزایش ۲۵ درصدی جذب گردشگر به آذربایجان شرقی دانست که با جدیت و اهتمام ویژه‌ای در مسیر تحقق این هدف، پیگیری ‌های لازم انجام می‌شود.

حمزه زاده توسعه زیرساخت‌ها و تأسیسات گردشگری در مسیر هدف‌گذاری استاندار شهید عنوان و اضافه کرد: برنامه ها و خدمات ارزنده شهید مالک رحمتی استاندار فقید آذربایجان‌شرقی را با جدیت دنبال می کنیم.

وی گفت: استاندار فقید آذربایجان‌ شرقی با هدف‌گذاری رشد ۲۵درصدی جذب گردشگران به استان در سال آینده، تأثیر بسزایی در مسیر تبدیل منطقه به یکی مقاصد اصلی گردشگران و تبدیل به قطب سرمایه‌گذاری گردشگری برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه